Arkiston otsikkokuva

LUCIA-NEITO

31.12.2012 Postittanut Zipzu

Joulukalenterissa olleen Lucia-neito äänestyksen voitti täpärästi Ellie. Toiseksi tuli vain yhden äänen erolla Patsy.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA, ONNEA JOSEPH!

31.12.2012 Postittanut Jeanne

Joseph Gabriel Crawford (synt. 1982), joka näyttelee Darryliä sarjassa, viettää tänään syntymäpäiviään. Onnea!

Muuten vinkkinä, jos haluat ilahduttaa jotain näyttelijää heidän syntymäpäivänään esim. piirtämällä kuvan tai kortin, niin tiedon juhlapäivistä ja lähestyvistä synttäreistä voit saada ajoissa katsomalla kalenteria. Voit lähettää kuvan suoraan näyttelijälle esim facebookissa ja myös julkaistavaksi meidän etusivulla. Voimme myös pistää kortin puolestasi eteenpäin näyttelijälle.

Laura Wilsonin (Mayn) synttärit ovat seuraavaksi (1.1.2013).

Iloista uutta vuotta kaikille!! Alkava vuosi on aivan erityinen vuosi sivustollamme... Siitä seuraa uutisointia myöhemmin.

JOULUKALENTERI ÄÄNESTYKSIEN TULOKSET!

29.12.2012 Postittanut Jeanne

"Suosikki joulupukki" äänestyksessä äänet jakaantuivat tasaisesti ja voittajiksi nousivat: Slade, Ram, Ruby ja Darryl. (Kaikki saivat yhden äänen) Pukit-visan oikeat vastaukset löytyvät joulukalenterisivulta.

Lucia äänestyksen tulos ilmestyy myös etusivulle pian...

HYVÄÄ JOULUA!

24.12.2012 Postittanut Zipzu

Sivuston ylläpito haluaa toivottaa kävijöille ja affeille rauhallista ja muutenkin ihanaa joulun aikaa! Muistakaa käydä katsomassa vielä tämän aaton luukku joulukalenteristamme!

Myös virallinen taho on postannut facebookiin joulutervehdyksensä! Katso kuva täältä.

JOULUHAASTEEN TYÖT

23.12.2012 Postittanut Zipzu

Tämän päivän joulukalenteriluukusta paljastuvat jouluhaasteen työt! Olettehan muistaneet käydä katsomassa joka päivä uuden luukun kalenteristamme? Voit katsoa tämän päivän luukun sisällön suoraan tästä. Iso kiitos kaikille osallistuneille! Töistä voi keskustella foorumillamme, liity ihmeessä mukaan!

MICHELLE LEHDISSÄ

15.12.2012 Postittanut Zipzu

Michelle Ang (Tai-San) on päässyt sekä Zink Magazineen että Audrey Magazineen. Kuvissa Michellellä on kaunis liukuvärjäys hiuksissaan, joka on koko syksyn ollut kovasti muotia. Katso kuvat lehtijutuista klikkaamalla lehtien nimiä.

Oletteko muuten jo nähneet tämän hauskan sneak peakin Michellen sarjasta Underemployed?

Lähde: The Michelle Ang Facebook

BIRTH OF THE MALL RATS KIRJA JA UUSIA KUVIA

14.12.2012 Postittanut Katharine

Harry Duffin on kirjoittanut 428 sivuisen kirjan The Tribe: Birth Of The Mall Rats, joka kertoo ensimmäisen tuotantokauden tapahtumista. Kirjoja on luvassa lisää, sillä sarja aiotaan laittaa kirjojen muotoon. Kirjaa voi tilata Tribeworldin, Amazonin ja Kindlen kautta.

Galleriaan on kirjan kannen kuvan lisäksi laitettu uusia kuvia Meryl Cassiesta (Ebony), Megan Alatinista (Java) ja Monique Tonkinista (Siva).

Lähde: Tribeworld

ONNEA LEXIN JA RAMIN NÄYTTELIJÖILLE!

10.12.2012 Postittanut JeanneTänään on Caleb Rossin (Lex) ja Tom Hernin (Ram) synttärit. Onnea heille!

EBONY, JAVA JA SIVA OTTIVAT TATUOINNIT

9.12.2012 Postittanut Katharine

Meryl Cassie (Ebony), Megan Alatini (Java) ja Monique Tonkin (Siva) ottivat eilen samanlaiset tatuoinnit! Tatuointi on tavallaan nilkkakoru, jossa on nimikirjaimet MC. Jokaisen sisaruksen nimi alkaa m-kirjaimella ja jokaisen tyttönimi on ollut Cassie. Tatuoinnissa on symboliikkaa, joka liittyy myös heidän äitiinsä, isäänsä ja veljeensä Miquille Sebastian Cassieen. Megan kertoo omilla facebook sivuillaan, kuinka hänellä oli upea päivä Tha Pit:ssa Manukaussa. Meryl taas kertoo saaneensa upean yllätysjoululahjan Moniquelta: lapset hoitoon, lasillinen kuplivaa ja tatuointistudiolle, jossa oli huutoja, kipua, juhlintaa ja valokuvausta.

Lähde: Megan Alatini Facebook ja Meryl Cassie Facebook

LAST PICTURE SHOW YOUTUBESSA

9.12.2012 Postittanut Katharine

Matt Robinson (Slade) on ilmoittanut facebook sivuillaan, että Last Picture Show bändille on nyt avattu oma YouTube kanava!

Lähde: Matt Robinson Official Facebook

JOULUN ODOTUSTA...

3.12.2012 Postittanut Jeanne

Miten kaikilla on lähtenyt joulukuu käyntiin? Varmaan suunnitelmissa on monilla kiertää joulukirppiksiä ja askarrella joulukortteja. Tv:ssä ja netissä on paljon jouluaskarteluun liittyviä ohjeita. Myös The Tribe Klaanin joulukalenterista löytyy jouluisia vinkkejä ja inspiraatiota joulun odotukseen. Huomenna aukeaa kalenterissa jo 4. luukku! Muista kurkata mitä kivaa sieltä löytyy. Jouluhaasteeseen voit sinäkin osallistua ja saada työsi kalenteriin. Osallistumisaikaa on 16. päivään asti.

MICHELLEN HAASTATTELU

1.12.2012 Postittanut Zipzu

Voit lukea Michelle Angin (Tai-San) haastattelun Stuff.co.nz-sivulta. Haastattelussa Michelle kertoo näytelmästä Chop/Stick, joka pyöri viikolla 47 Aucklandissa The Basement teatterissa. Artikkelissa haastatellaan myös Jo Holsted ia, jonka kanssa Michelle on näytelmän tehnyt.

OSTA JOULULAHJOJA

1.12.2012 Postittanut Zipzu

The Tribe Custon Shopin kautta voi tilata nyt joulun kunniaksi ensi vuodelle seinäkalenterin tai jouluisen mukin! Katso seinäkalenteri tästä ja muki tästä. Kaikista custon shopin ja tribeworldin kautta joulukussa ostetusita tuotteista lahjoiteaan muuten pieni summa hyväntekeväisyyteen!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

ANTONIAN VUOSI

1.12.2012 Postittanut Zipzu

Antonia Prebblen (Trudy) vuoden 2012 esiintymisistä on tehty hieno koostevideo. Antonia on esittänyt monia erilaisia rooleja.

Antonia Prebble | Showreel 2012 from Gareth Williams Showre on Vimeo.

Lähde: Antonia Prebble Facebook

JOULUKALENTERI!

1.12.2012 Postittanut Jeanne

The Tribe Klaani tahtoo toivottaa hyvää joulunodotusta kaikille jo perinteeksi muodostuneella joulukalenterilla. Sisällön tekemiseen ovat osallistuneet kaikki valvojat ja joulukuun 24. päivään asti joka päivälle on luvassa mielenkiintoista ja vaihtelevaa sisältöä. Joulukalenteri sivulle pääset sivupalkista linkkiä klikkaamalla tai alla olevasta kuvasta. Muista myös jouluhaaste! Haastetyöt julkaistaan joulukalenterissa 23. päivä! Tule mukaan!

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.