Arkiston otsikkokuva

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2012!

31.12.2011 Postittanut Zipzu

Sivuston ylläpito haluaa toivottaa kaikille kävijöille ja affeille erittäin hyvää alkavaa vuotta!

ILOISTA JOULUA!

24.12.2011 Postittanut Zipzu

Koko TTK:n ylläpito haluaa toivottaa kävijöille ja affeille ihanaa, rauhallista ja iloista joulua! kaikki halukkaat voivat ottaa alla olevan kortin sivuilleen!

Muistakaa tsekata joulukalenterin aaton luukku! :)

JOULUSATU KLAANIN NÄYTTELIJÖIDEN LUKEMANA

17.12.2011 Postittanut Zipzu

Cloud 9 on julkaissut thetribetvseries -kanavalla Youtubessa videon, jossa Klaanin näyttelijät lukevat yhdessä jouluisen tarinan. Katso video alta. Lukemassa ovat mm. Antonia Prebble (Trudy), James Napier (Jay) ja Michael Wesley-Smith (Jack)

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

TTO GOOLE+:SSA

17.12.2011 Postittanut Zipzu

Cloud 9 on lisännyt Klaanille virallisen sivun myös yhteisöpalvelu Google+:n puolelle! Pääset katsomaan profiilia tästä. Profiilissa on julkaistu hauskoja jouluisia kuvia/kortteja, jotka olen koonnut myös tähän alle. Voit klikata kuvat isommiksi.

Myös facebookiin on lisätty jouluisia kuvia, joissa myös mainostetaan Goole+:n uutta virallista sivua.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

CHAT LIITTYEN NOVELLEIHIN

13.12.2011 Postittanut Zipzu

Virallisella sivulla facebookissa on julkaistu ilmoitus, jossa kerrotaan seuraavan "fanichatin" ajankohta. Tällä kertaa vieraiksi ovat tulossa ainakin A J Penn (ensimmäisen novellin kirjoittaja) ja Raymond Thompson. Paikalle yritetään saada myös Harry Duffin. A J Penn voi kertoa novelliin The Tribe: New World liittyvistä asioista ja Ray voi kertoa, mitä kaikkea kivaa vuodelle 2012 on luvassa! Chat pidetään 22.1. ja jälleen joku fani voittaa puhelinsoiton.

Saman päivänä juhlistetaan myös sitä, että TTO facebooksivu on ollut pystyssä vuoden. Luvassa on siis muitakin vieraita ja kivoja jututja. Kannattaa siis merkitä päivä kalentereihin (se on sunnuntai)! Juuri tulleen tiedon mukaan juhlissa arvotaan Klaanin fanituotteita ostaneiden kesken sarjassa nähty asukokonaisuus! Vielä ei ole tiedossa, kenen hahmon asu palkintona on, mutta joka tapauksessa tämä kuulostaa hienolta!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

KLAANIN DVD JULKAISTAAN AMERIKASSA

13.12.2011 Postittanut Zipzu

Pohjois-Amerikassa julkaistaan Klaanin ensimmäisen kauden ensimmäinen osa DVD:llä 13.3.2012! DVD:n julkaisee Shout! Factory. Ensimmäinen kausi tullaan julkaisemaan siis osissa ja myöhempien osien julkaisupäiviä ei ole vielä tiedossa. Varmaa kuitenkin on, että kaikki viisi kautta tullaan julkaisemaan! Toivon mukaan tämä tarkoittaa sitä, ett muuallakin maailmassa boxeja julkaistaan ensi vuoden puolella... Ensimmäinen osa ensimmäistä kautta sisältää 26 ensimmäistä Klaanin jaksoa. Näet boxin kansikuvan TribeHeavenin sivulta täältä. Mitä pidätte kansikuvasta?

Lähde: TribeHeaven

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

6.12.2011 Postittanut Zipzu

Tahdomme toivottaa kaikille sivun kävijöille hyvää itsenäisyyspäivää! Muistakaapa myös tänään käydä katsomassa joulukalenteri ja sen tämän päivän luukku!

JAIMEE ON KIHLOISSA

1.12.2011 Postittanut Zipzu

Jaimee Kaire-Gataulu (Cloe) ilmoitti tänään facebookin välityksellä olevansa kihloissa! Paljon onnea hänelle! Vielä ei ole tiedossa, koska on häiden aika. Odottelemme tietoa häiden ajankohdasta.

Lähde: Facebook

JOULUKALENTERI

1.12.2011 Postittanut Zipzu

Hyvää joulukuuta! Sen kunniaksi sivustolta löytyy joulukalenteri, jonka luukuista paljastuu joka päivä jotian pientä kivaa liittyen jouluun ja klaaniin. Ensimmäinen luukku on nyt auki ja seuraavan pääsette katsastamaan huomenna. En vielä tarkemmin osaa sanoa, koska tarkalleen luukut aina aukeavat (aamusta vai illasta), mutta sehän on vain osa jännitystä.

Kalenterin ensimmäisestä luukusta löytyy muuten Cloud 9:n julkaisema hauska jouluvideo!

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.