Arkiston otsikkokuva

BOB-KOIRAN JOULUTERVEISET JA MUITA UUTISIA

28.12.2010 Postittanut Zipzu

Bob-koira on ehtinyt jo 16-vuoden kunnioitettavaan ikään. Hänen jouluterveisensä voitte lukaista TribeCastista. Bobin omistaa Klaanin tekijä Raymond Thompsonin.

Dwayne Cameron (Klaanin Bray) ohjaa uuden lyhytfilmin ensivuonna, ensimmäistä kertaa yksin! Hän on myös käsikirjoittanut lyhytelokuvan, joka kantaa nimeä Holding The Sun! Elokuva kuvataan helmikuussa. Lisäinfoa elokuvasta sen viralliselta fb-sivulta!

Lee Donoghue (Klaanin Spike) ja Sally Martin (Klaanin Kandy) ovat mukana Shortland Street sarjan Summer Fling kesäkampanjassa, jossa voit kesän ajan pitää yhteyttä suosikkihahmoosi sarjasta ja kehittää "suhteen" tämän kanssa. Hieno mahdollisuus sarjan faneille! Tutustu kampanjaan facebookissa! Valitettavasti Beth Allen ja Ari Boyland eivät ole tässä mukana.

Lähde: Tribe Heaven

ENSI VUONNA LUVASSA PALJON KLAANIA?!

28.12.2010 Postittanut Zipzu

Klaanin viralliselle sivulle on ilmestynyt viesti, joka saa varmasti kaikki klaanifanit hyppimään riemusta, sillä Cloud 9 lupaa paljon klaaniaiheista aktiviteettia vuodelle 2011 ja tästä voimme kiittää aktiivisia faneja ympäri maailmaa! Seuraamme tribeworldia saadaksemme tästä lisätietoja. Lue Cloud 9:n viesti TribeWorldista ja katso ihmeessä myös klaanin tekijöiden Harry Duffin ja Raymond Thompsonin viesti TribeCastista. Harry Duffin toivoo, että hänen julkaisemansa novelli Chicago May saisi hyvän vastaanoton ja keräisi paljon ostajia, joka voisi vaikuttaa positiivisesti taas siihen, että hänen klaaniaiheinen tekstinsä The Blood of the Judas julkaistaisiin vihdoin ja saataisiin näin kaikkien klaanifanien luettavaksi!

Lähde: Tribe Heaven, TribeWorld

HYVÄÄ JOULUA!

23.12.2010 Postittanut Zipzu

Koko ylläpidon puolesta toivotan oikein ihanaa ja rauhallista joulua kaikille kävijöille ja yhteistyöläisille erityisesti!

Sivu todennäköisesti viettää pari päivää hiljaiseloa kun rauhoitumme jouluviettoon (niin kuin moni muukin varmasti), mutta pyhien jälkeen toivottavasti tulee jälleen uusia uutisiakin päivitettäväksi! Ja pian tulee vuodenvaihde ja meillä ylläpitäjillä on hieno uudistus odottamassa vuodenvaihdetta!

LEEN UUSI ELOKUVA

18.12.2010 Postittanut Zipzu

Lee Donoghue (Klaanin Spike) tähdittää uutta elokuvaa Ollie. Elokuvassa Leen roolihahmo on Adrian, 8-vuotiaan touretten syndroomasta kärsivän Ollie-pojan isä. Elokuva on tällä hetkellä jälkituotannossa ja ilmestyy vuonna 2011. Lisätietoa elokuvasta ja kuvia (myös Leestä) löytyy elokuvan viralliselta facebooksivulta.

Follow TheTribeKlaani on Twitter

The Tribe - Klaani löytyy nyt facebookin lisäksi myös twitteristä, johon jatkossa pyrin päivittämään lyhyesti ja ytimekkäästi kaikki uutiset, kuulumiset ja uudistukset liittyen sivuun ja tietenkin Klaanin tähtiin. Liittykää siis seuraamaan!

Lähde: Tribe Heaven

TOM JA JAMES JOULUTUNNELMISSA

18.12.2010 Postittanut Zipzu

Tom Hern (Klaanin Ram) ja James Napier Robertson (Klaanin Jay) ovat luoneet näin joulun alla komediasarjan The Rogers Family Xmas, jonka voi katsoa YouTubesta. Kaksikollahan on oman tuotantoyhtiö ja aiemmin tänä vuonna he tuottivat elokuvan I’m Not Harry Jenson. Tuottamisen lisäksi Tom Hern näkyy yhdessä sarjan jaksossa. Sarjassa Rogersien perhe joutuu mitä hullunkurisempiin ja epämiellyttävämpiin tilanteisiin jouluan alla. Voitte muuten seurailla Tom Hernin kuulumisia voi muuten seurata myös twitteristä.

Lähde: Tribe Heaven

TOYSIN TEKIJÖIDEN VIDEOHAASTATTELU

16.12.2010 Postittanut Zipzu

Ari Boylandin (Klaanin KC) ja Beth Allenin (Klaanin Amber) tähdittämän Toys näytelmän tekijöitä on haastateltu ja siitä on tehty video. Katso video täältä.

Klaanifanit Australiassa ovat aktivoituneet ja luoneen vetoomuksen, jossa he vaativat Klaanista tehtävää uusintaversiota. Jos haluat allekirjoittaa vetoamuksen, siirry tänne!

Lähde: TribeHeaven Twitter

TTK FACEBOOKISSA!

16.12.2010 Postittanut Zipzu

The Tribe - Klaani löytyy nyt myös facebookista! Facebookin kautta pyrimme jakamaan kaikki uudet uutiset, jotka myös etusivullemme päivitämme. facebookin kautta on helppo jakaa vodeoita ja linkkejä. Käy siis tykkäämässä sivusta ja pysy ajantasalla, mitä Klaanin tähtien elämään kuuluu! Kannattaa vilkaista sivun suosikkisivut-laatikkoa, josta löytyy kaikkea Klaaniin liittyvää! Siirry facebooksivulle tästä!

Yhteistyöläisiä on jälleen päivitetty ja sieltä löytyy jälleen uusi klaanisivu!

ANTONIAN JOULUTERVEISET!

15.12.2010 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Klaanin Trudy) on lähettänyt faneilleen jouluterveisiä! Ne ovat luettavissa hänen facebooksivultaan. Lisään terveiset vielä tähän alle.

Hi everyone! Thanks so much for all your support this year, I really appreciate it. It's been a very interesting year for me, I've worked with some amazing people who I've learned a lot from and had opportunities to do things I never thought I'd do - such as singing on stage by myself! I'm not exactly what's in store n...ext year yet but, once I find out, I look forward to sharing my experiences with you. I wish you all a very merry and safe Christmas, and I want to extend a huge thank you to Jessica for all her hard work and unflinching loyalty.
Lots of love,
Antonia

Lähde: Antonia Prebble - Facebook

HAASTATTELULÖYTÖ

15.12.2010 Postittanut Zipzu

Michelle Angista (Klaanin Tai-San) löytyi tämmöinen hyvä suhteellisen uusi haastattelu, jossa hän puhuu mm. uusimmista projekteistaan.

Yhteistyöläisistä löytyy nyt yksi uusi Klaaniin liittyvä affi, nimittäin näyttelijä Beth Allenin fanisivu. Sivun galleriaan on lisätty juuri pari uutta kuvaa Bethistä viinitilan 30-v. juhlassa. Katso kuvat täältä! Lähetin myös pari muuta pyyntöä klaaniaiheisille sivuille ja toivotaan, että pian meillä on taas lisää klaaniin liittyviä yhteistyöläisiä.

Lähde: BethAllen.Webs

ANTONIAN PÄIVITYKSIÄ FACEBOOKISSA

13.12.2010 Postittanut Zipzu

Antonia Prebblen (Klaanin Trudy) facebooksivulle on lisätty hyvä video, jossa Antonia kertoo roolistaan Cabaretin Sally Bowlesina. Cabaret on Antonian ensimmäinen suuri musikaalirooli, eikä hän ole tottunut ennen laulamaan yksin lavalla, joka on ollut hyvin jännittävää ja uutta. Cabaret pyörii hyvin pitkään ja se tuo myös oamt haasteensa, kun esityksiä on paljon. Toisaalta siinä on hyvin aikaa kehittää roolihahmoa eteenpäin. Haastattelussa Antonialta kysytään, mitä hän haluaisi tehdä tulevaisuudessa ja hän vastaa haluavansa tehdä elokuvaroolin, koska hän ei ole vielä tehnyt kunnon elokuvaroolia. Toivottavasti pääsisimme pian näkemään Antonian valkokankaalla! Katso video Antonian sivun kautta tai tästä linkistä.

Facebookiin on postattu myös tammikuun Next Magazinen kansikuva, jossa Antonia säteilee todella kauniina! Katso kuva täältä.

Lähde: Antonia Prebble - Facebook

MICHELLEN ELOKUVA KAIPAA APUA!

11.12.2010 Postittanut Zipzu

Michelle Angin (Klaanin Tai-San) tähdittämä lyhytfilmi The Potential Wives Of Norman Mao hakee nyt apua elokuvan jälkitutoutantokuluihin. Kaikki lahjoitukset, pienetkin otetaan ilolla vastaan! Jos lahjoittaa 25$ saa ilmaisen DVD:n elokuvasta! Isoja lahjoituksia tekevät voivat saada nimensä myös krediitteihin. Lahjoituksia voi tehdä täällä. Elokuvalla on viralliset sivut täällä ja sitä voi seurata myös twitterissä tai facebookissa. Katso alta video kulissien takaa. Videolla näkyy aika paljon Michelleäkin söpössä punaisessa mekossa ihanan pienen koiran kanssa!

Lähde: Tribe Heaven

JESSIE ISÄNNÖI MUOTIOHJELMAA

11.12.2010 Postittanut Zipzu

Jessie Gurunathan (Klaanin farmityttö Dawn) on päässyt isännäksi uuteen TVNZ kanavan online sarjaan. Sarjaa kantaa nimeä The Libra Design Project ja siihen etsitään viittä tai kuutta nuorta muotisuunnittelijaa, jotka kilpailevat rahapalkinnosta ja muista etuuksista. sarjaan voi tutustua (ja hakea mukaan) viralliselta sivulta.

Lähde: Tribe Heaven

ANTONIASTA JÄLLEEN VIDEO

11.12.2010 Postittanut Zipzu

Uutisoin aikaisemmin, että Miriama Smith (Klaanin Moz) vieraili komediasarjassa WANNA-BEn ja samalla kertaa mainitsin, että myös Antonia Prebble tulee vierailemaan sarjassa. Nyt on Antonian vierailusta video, katsokaa se alta! Se on oikein hauska, kyllä Antonia on lahjakas näyttelijä! Videolla on myös hauska viittaus Outrageous Fortune sarjaan, jossa Antonia näyttelee (sarjan kahdella ensimmäisella kaudella mukana oli myös Michelle Ang).

Lähde: Tribe Heaven

TOYS SAANUT ENSIMMÄISET ARVOSTELUNSA

6.12.2010 Postittanut Zipzu

Näytelmä Toys, jossa esiintyvät mm. Ari Boyland (Klaanin KC) ja Beth Allen (Klaanin Amber) on siis ehdottomasti aikuisille suunnattu teatteriesitys, jota ei kannata tuoda lapsia katsomaan. Esityksessä joukko leluja kokoontuu kertomaan omistajastaan Charliesta ja luvassa on paljon naurua ja pikkutuhmia sutkautuksia. Beth on muuten näytelmän co-producter.

Näytelmä on saanut ensimmäiset arvionsa ja näyttää siltä, että tuhma huumori upposi yleisöön, sillä näytelmä sai hyvät arvostelut. Sitä kehuttiin, erityisesti huumorin osalta.

Kerrottakoon vielä, että Amber ja Bray ovat päässeet ABC3 kanavan yksivuotissynttäreiden kunniaksi tehdylle lsitaukselle. Amber ja Bray olivat top 3:ssa söpöin pari kategoriassa ja myös paras suudelma kategoriassa! Aika hieno saavutus, kun sarja on kuitenkin lopetttu jo aikoja sitten, vai mitä? Lisää synttärilistauksia täällä.

Lähde: BethAllenWebs, Tribe Heaven

MERYLIN MUSIIKKIA LADATTAVISSA

6.12.2010 Postittanut Zipzu

Ensinnäkin oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Ja sitten uutisiin.

Kaikki Meryl Cassien (Klaanin Ebony) fanit voivat lada nyt ilmaiseksi P-Moneyn musiikkia hänen sivultaan. Meryl laulaa ladattavan olevilla kappaleilla. P-Moneyn kappale Dance With You on ladattavissa myös iTunesista.

Lähde: Tribe Heaven

HIEMAN LISÄÄ MEDIAA

5.12.2010 Postittanut Zipzu

Lisäsin hieman uutta mediaa ja fanitaidetta sivulle! Blendejä lisäsin muutamia. Ne ovat vanhoja, mutta jostain syystä niitä ei ole aiemmin sivulta löytynyt. Lisäsin myös muutaman setin allekirjoituskuvia ja iconeja. Järjestin uudelleen iconeja, nyt ne on lajiteltu tekijöiden mukaan, koska niitä oli jo aika paljon yhdelle sivulle. Sieltä löytyy noin kymmenen uutta tekemääni iconia.

ANTONIA FACEBOOKISSA

2.12.2010 Postittanut Zipzu

Uutisia kaikille Facebookin käyttäjille! Jos ette vielä ole käyneet tykkäämässä Antonia Prebblen (Klaanin Trudy) profiilista fb:ssä, niin nyt kannattaa se tehdä. Sieltä löytyy aina uusimpia uutisia ja paljon upeita kuvia Anonian eri projekteista. Viime tiistaina sivulle lisättiin kuvia Cabaretista! Katso kuvat täältä ja Antonian profiiliin pääset täältä. Profiilia muuten pystyy mielestäni lukemaan ilman, että kirjautuu sisään. Eli sitä voivat seurailla myös ne, jotka eivät tunnuksia Facebookiin omista.

Lähde: Antonia Prebble - Facebook

HYVÄÄ JOULUKUUTA!

1.12.2010 Postittanut Zipzu

Ihan ensimmäisenä haluan toivottaa kaikille kävijöille oikein ihanaa joulun odotusta ja hyvää joulukuun alkua! Kuten näkyy, sivulle on vaihdettu jouluinen ulkoasu, jonka mukailin vanhasta Just Michellen leiskasta. Olen ollut hyvin kiireinen koulun kanssa ja siksi en saanut aikaan valitettavasti joulukalenteria tai muuta vastaavaa, mutta ulkoasun halusin vaihtaa jouluisemmaksi. Lisäksi me valvojat olemme koko syksyn olleet suuren uudistuksen kimpussa, joka toivottavasti näkee päivänvalon vuoden vaihteessa!

Kuukauden valinnat on kaikki vaihdettu ja ne löytyvät nyt helposti tuolta oikealta valikosta. Gallup on siirretty uudelle palveluntarjoajalle, jotta ääkköset toimisivat. Toivottavasti sen kanssa ei ole ongelmia. Vastailkaa galluppiin ja muistakaa katsoa joulukuun kelenterikuva! Niin ja versioiden tietoja on tietenkin myös päivitetty leiskan vaihdon yhteydessä.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.