Arkiston otsikkokuva

HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE!

30.4.2012 Postittanut Zipzu, Katharine

The Tribe Klaanin ylläpito toivottaa tämän kortin myötä kaikille kävijöille ja erityisesti affeille hauskaa vappua!

TRAILEREITA

26.4.2012 Postittanut Zipzu

Foorumin käyttäjä Bray on tehnyt hienoja trailereita liittyen foorumilla menossa olevaan roolipeliimme. Roolipeliin voivat liittyä mukaan kaikki halukkaat, se vaatii vain foorumille kirjautumisen. Katso Brayn tekemät trailerit alta. Tulossa on lisää! :)KLAANIN SYNTTÄRIT

25.4.2012 Postittanut Zipzu

24.4. oli Klaanin ensimmäisen tv-lähetyksen vuosipäivä. Ensimmäinen Klaanin jakso lähetettiin maailmanlaajuisesti 24.4.1999 Channel 5:llä. Tämä on siis jonkinlainen Klaanin syntymäpäivä.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

PRETRIBE PÄIVITYKSIÄ!

22.4.2012 Postittanut Jeanne

Ellien ja Alicen sisarten pretribeen on ilmestynyt toinen osa. Darrylin pretribe sai myös päätösosansa. Lue millaista heidän elämä oli maaseudulla ennen virusta. Opi myös tarina Darrylin tatuoinnin takana, joka paljasti hänet ostarinrotille! Voit klikata tarinoihin alta bannereista:

Seuraavaksi tulossa Bob-koiran tarina...

ALLEKIRJOITUSKUVIA PÄIVITETTY

21.4.2012 Postittanut Zipzu

Lisäsin allekirjoituskuviin Jeannen tekemiä signuja ja nyt kaikki allekirjoituskuvat on jaoteltu tekijöiden mukaan. Käy katsomassa allekirjoituskuvat täältä.

ALENNUSKOODI VIIKONLOPULLE!

21.4.2012 Postittanut Zipzu

Virallinen taho on ilmoittanut, että tämän viikonlopun ajan The Tribe Custom Shopissa on paljon tuotteita alennuksessa (-22%) alennuskoodilla ZAZZLESALE22. Tempaus toteutetaan earth dayn kunniaksi, joka on 22.4. eli huomenna. (Lisätietoja tästä.) Alennus on voimassa siis tämän ja huomisen päivän. Ostoksille pääset tästä.

Klaanissa on käsitelty paljon myös ymäpäristöön liittyviä asioita, onhan sarjassa mukana Eko-klaani ja esimerkiksi luontoa ajatteleva Pride on ollut sarjassa keskeisessä osassa.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

UUSI KLAANI-POSTIMYYMÄLÄ ON AVATTU!

14.4.2012 Postittanut Jeanne

Uusi toivottu ja kauan suunnitteilla ollut myymälä on nyt avannut ovensa ja tarjoaa meille räätälöityjä fanituotteita. Mukana kauniita ja värikkäitä kuva-aiheita. Lippiksiä, solmioita, mukeja, huppareita, paitoja, julisteita, kasseja, hiirimattoja, kännykkä- ja Ipod-koteloita… Kaupasta löytyy älyttömän paljon kaikkea; tavaroita voi hakea vaikkapa hahmon nimellä.. Kaikille löytyy varmasti jotain lempiaiheeseen liittyvää.

Julisteita ja postikortteja uusilla ennennäkemättömillä kuva-aiheilla, hauskoja pinssejä (kuva), eri mallisia teknopaitoja niin niitä mustia sarjassa nähtyjä kuin logollisia, niin naisille kuin miehille mitoitettuna. Toki myös ostarinrotat-t-paitoja.

Fanituotteita voi muokata mieleisikseen valitsemalla haluamansa kuvan t-paitaan tai lippikseen ja lisäämällä haluamansa tekstin. Kuten Hurjien lausahduksen ”Power and chaos” tai Ostarinrottien mukaisen ”Keep the dream alive”. Myös julisteet voi tilata juuri haluamaansa kokoon ja kaupasta löytyy paljon erilaisia julisteaiheita mm. Trudysta tai Ebonysta ennen virusta, ostarinrotista eri kausilta, jne

Sivustolla lupaillaan, että kauppaan on tulossa ajankohdan mukaan uusia vuodenaikoihin ja juhlapyhiin liittyviä tuotteita!

>>Tästä nettimyymälään>>

Myös välittäviä nettikauppoja on perustettu eri puolille maailmaa. Ruotsin nettikauppa on meitä lähinnä. Kuitenkin jos toivoo kattavinta valikoimaa niin kannattaa selata Usan nettikauppaa, sillä siellä suurin osa näistä fanituotteista valmistetaan. Usasta tilatessa toimitusmaksu saattaa olla vähän kalliimpi ja toimitusaika pidempi, mutta sieltä tilaaminen myös eurooppaan onnistuu.

Lähde: The Tribe World

A NEW WORLD -KIRJA JULKAISTIIN I-TUNES-STOREEN!

14.4.2012 Postittanut Jeanne

A.J. Pennin kuudennesta tuotantokaudesta kertova kirja 'A New World', jonka on tähän asti voinut tilata lukuisista nettikirjakaupoista ja myös Tribeworld-kaupasta, on nyt tilattavissa myös I-tunesin kautta e-kirjana Applen laitteisiin iPod Touch:iin, iPhoneen tai iPad:iin!
Tämän lisäksi sivustolla lupaillaan lisää kirjauutisia lähiaikoina. Jäämme odottamaan…

Lähde: The Tribe World

OSTOPAIKKOJA PÄIVITETTY

8.4.2012 Postittanut Zipzu

Lisäsin DVD-boksien ostopaikkoihin CDON.COMin, koska nykyään myös sieltä saa tilattua Klaanin kausia ja todennäköisesti sieltä boksit saa omakseen halvimmalla. Eli päivitetty fanituotteiden osiosta DVD:t.

Päivitin myös sivuston laskurin, koska vanha kuulemma vaikutti hidastavasti sivun lataamiseen. Laskuri laskee vierailijoita, eli ei päivity joka kerta kun lataat etusivun uudelleen.

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ

6.4.2012 Postittanut Zipzu

Sivuston ylläpito tahtoo toivottaa kaikille kävijöille oikein mukavaa pääsiäisen aikaa tämän kortin myötä!

RAY JUHLI SYNTYMÄPÄIVIÄÄN KESKIVIIKKONA

6.4.2012 Postittanut Zipzu

Raymond Thompson juhli syntymäpäiväänsä keskiviikkona ja häntä pystyi onnittelemaan Klaanin virallisen facebooksivun kautta. Rayn kiitosviesti julkaistiin tänään facebookissa ja kopioin sen myös tähän alle.

"Thank you so much for all the lovely messages which have been forwarded to me by the FB team. I am very touched by all the thoughts and sentiments from our Tribal brothers and sisters all around the world. Thanks again. Stay tribal. Much love to you all. With my very best wishes."

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

TTO JEKUTTAA

1.4.2012 Postittanut Zipzu

Näin aprillipäivän kunniaksi Klaanin virallisella sivustolla facebookissa julkaistiin päivitys, jonka mukaan maailmassa etsitään tällä hetkellä yhtä universaalia kieltä. Nyt kaikkia Klaanin faneja pyydetään kannustamaan Raymond Thompsonin kehittämää kieltä Klaani. Ray kehitti kielen jo nuorena poikana. Kielessä sanan ensimmäinen kirjain siirretään sanan loppuun ja perään lisätään vielä A. Näin ollen sivustolla toivotettiinkin tänään "a eryva appyha irstfa foa prilaa" ja "owerpa ndaa haosca ota ouya llaa". Saitko selvää, mitä näissä lauseissa todellisuudessa lukee?

Tähän uuteen kieleen liittyen TTO julkaisi myös videon Raymond Thompsonin vuoden 2008 epäonnistuneesta vaalikampanjasta. Raymond kuulemma harkitsee pyrkivänsä uudelleen presidentiksi vuonna 2012, jotta saa vakiinnutettua Klaani-kielen maailmanlaajuisen aseman. Katso video facebookista.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

HYVÄÄ APRILLIPÄIVÄÄ!

1.4.2012 Postittanut Jeanne

Vaikka levottomia sieluja on varsinkin tähän aikaan liikenteessa, niin Ei mitään huolta... Sivusto on hyvin suojattu ja foorumia pidetään tiukasti silmällä mörköjen ja sensellaisten varalta. Tervetuloa liittymään mukavaan seuraan foorumilla ja nautitaan yhdessä alkaneesta keväästä! :)

Kevätterveisin: Sivuston ylläpitäjät

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.