Arkiston otsikkokuva

VAPPUA!

30.4.2011 Postittanut Zipzu

Sivuston ylläpito haluaa toivottaa kaikille kävijöille ja affeille oikein hauskaa ja aurinkoista vappua! Onneksi täällä ei ainakaan tällä hetkellä sada, vaikka sadetta olikin luvattu. Toivotaan, että kaikki saavat viettää vappua kauniissa säässä. Muistakaa syödä paljon tippaleipiä ja juoda simaa!

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

24.4.2011 Postittanut Zipzu

Toivottavasti kaikilla on ollut mukava ja rentouttava pääsiäinen! Itse olen ainakin syönyt paljon suklaamunia ja kaikkia muitakin ihania pääsiäisherkkuja! Toivottavasti teilläkin on ollut maukas pääsiäinen. Yllä olevan kortin voi halutessaan napata sivulleen.

TIROHANA ESTATE

23.4.2011 Postittanut Zipzu

Tirohana Estate on Raymond Thompsonin omistama maatila ja viinitila. Bob-koira asustaa siellä ja esim. Megan Alatini (Java) ja hänen aviomiehensä Pita Alatini ovat vierailleet siellä. Kaksikosta löytyy kuva tilan sivulta facebookissa. Sivulta löytyy kuvia myös Bobista!

Lähde: Tribe Heaven

AMELIA TEATTERILAVALLA

23.4.2011 Postittanut Zipzu

Amelia Reynolds (Tally) esiintyy KidzStuff teatterin näytelmässä Bad Jelly The Witch. Lisätietoa teatterista saa facebookista. Näytelmää esitettiin 16.-20.4. ja juoni on seuraava: Tim ja Rose etsivät Lucy nimistä lehmäänsä ja tapaavat matkalla mitä hullunkurisempia hahmoja. Bad Jelly tahtoo muuttaa kaksikon makkaraksi, mutta voiko heidät pelastaa hiiri, joka oli joskus banaani?

Lähde: Tribe Heaven

PÄÄSIÄISEN VIRALLINEN TIEDOTE

23.4.2011 Postittanut Zipzu

The Tribe (Official) on jälleen julkaissut virallisen tiedotteen ja toivottaa siinä ensinnäkin hyvää pääsiäistä kaikille faneille! Päivityksessä kerrotaan jälleen väliaikatietoja, missä mennään ja millä aikataululla materiaalia ollaan julkaisemassa. Voit lukea tiedotteen englanniksi täältä.

Tulevaisuudessa julkaistaan mahdollisesti täysin uutta musiikkia Klaaniin liittyen. Uusia kappaleita esittäisi mahdollisesti artisti Dimbleby & Capper, joka on kasvanut Klaania seuraten ja onkin sarjan suuri fani. Voit tutustua hänen musiikkiinsa YouTubessa ja huomaa klaanimainen pukeutumis- ja meikkaustyyli! Mitä vanhaan tuotantoon taas tulee, sitä ladataan parhaillaan nettilevitykseen ja kappaleet voivat olla saatavilla esim iTunesista jo viikon tai kahden sisällä. Silloin ladattavana olisivat siis seuraavat albumit: Tribe soundtrack Vol 1, Atlantis High soundtrack Vol 1, Revelations Vol 1 ja Raymond Thompsonin musiikkia sisältävä Spirit Symphony.

Tribeworld, eli Klaanin virallinen sivu aktivoituu uudelleen mahdollisesti jo ensi viikolla! Raymond Thompson on ollut hyvin tarkka uudistuksista, joita sivulle tehdään. Hän haluaa säilyttää vanhan materiaalin, mutta nyt parantuneen teknologian turvin sen selaaminen on helpompaa. Klaani pyrkii levittäytymään vahvasti myös sosiaaliseen mediaan ja facebooksivun lisäksi tulossa on tili myös Twitteriin! Kysymysmerkkinä on vielä toistaiseksi tuleeko uudsitettulle viralliselle sivulle Bulletin Board. Toisaalta fanit voivat olla vuorovaikutuksessa keskenään nyt facebookin (tai muun sosiaalisen median) kautta, mutta toisaalta fanit ovat hieman kaivanneet Bulletin Boardia takaisin.

Kirjojen tarkka julkaisupäivä tulee varmistumaan todennäköisesti parin viikon sisällä. Aikataulussa ollaan siinä mielessä, että edelleen tämän vuoden aikana olisi tarkoitus julkaista kaksi tai kolme kirjaa. Elokuvaa koskien virallinen taho muistuttaa, että elokuvan teko on monivaiheista ja aikaa vivää. Eli elokuvaa ei kannata odottaa valkokankaille vielä tänä vuonna. Mutta senkin kanssa edetään koko ajan, hitaasti mutta varmasti. Cloud9 on nyt hyvin kiireinen kaiken Klaaniin liittyvän materiaalin julkaisemisen kanssa, mutta kun aikaa löytyy, niin tarkoituksena on keskustella myös mahdollisista tapaamisista, joissa myös virallinen taho eli Cloud9 olisi mukana. Lisäksi suunnitteilla olisi mahdolliset DVD:n julkaisut eri alueilla ja sarjan uusintojen näyttäminen.

Vielä tiedotteen lopussa on yksi hieno uutinen fanien pääsiäistä piristämään. Nimittäin Meryl Cassien (Ebony) jälkeen facebookissa tapahtuvaan chattiin tulee vieraaksi Caleb Ross (Lex)! Tämä tulee olemaan noin kuukausi Merylin chatin jälkeen. Odotamme edelleen vahvistusta Merylin chatin ajankohdasta.

Lähde: Tribe Official Facebook

VIDEOITA

23.4.2011 Postittanut Zipzu

Aidan Weekes Hannah (Ved) on kouluttanut itseään Klaanin jälkeen paremmaksi näyttelijäksi Toi Whakaari drama schoolissa Uudessa-Seelannissa. Jos kiinnostuit näkemään Aidanin suorituksia näyttelijänä suuntaa hänen kanavalleen YouTubessa.

Dwayne Cameron (Bray) nähdään Carlsberg oluen mainoksessa! Katso hauska mainos alta ja sen jälkeen vielä video mainoksen teosta.

Meryl Cassie (Ebony) esiintyi 14.4. Hyundai Code ohjelmassa Uuden-Seelannin televisiossa. Meryl avasi shown Keri Hilsonin ja T.I:n "I Got Your Back Boy" kappaleella ja esitti sen lisäksi vielä Jackson Fiven musiikkia ja päätti shown Beyoncen (Crazy In Love) ja Rihannan (Only Girl In The World) hiteistä koostuvaan esitykseen. Meryl on julkaisemassa cd:n tämän vuoden aikana. Yleisössä oli myös Merylin sisko Megan Alatini (Java) aviomiehensä Pita Alatinin kanssa, joka vieraili showssa puhumassa rugbysta ja Japanin tilanteesta. Katso bongaatko Meganin alla olevista videoista.

The Last Dogs Of Winter dokumentista on julkaistu teaseri. Dokumentissa esiintyy Caleb Ross (Lex) ja dokumentista saa lisätietoa facebookista, jossa on upeita kuvia liittyen dokumenttiin. Alla teaseri.

Lähde: Tribe Heaven

MERYL CHATTAA FANIEN KANSSA!

18.4.2011 Postittanut Zipzu

Facebookin kautta on kerrottu, että seuraavassa fanichatissa vierailee Meryl Cassie (Ebony)! Tarkka ajankohta on vielä sopimatta, mutta chat tulee todennäköisesti olemaan kahden- tai kolmne viikon sisään. Seurailkaa ilmoittelua facebookissa viralliselta sivulta.

Lähde: Tribe Official Facebook

VIDEOMATERIAALIA

17.4.2011 Postittanut Zipzu

Cloud9 on jälleen julkaissut YouTubessa uutta videomateriaalia ja tällä kertaa he julkaisivat pätkän, joka on tarkoitettu Klaanin saksalaisille faneille. Videolla näkyy itse Raymond Thompson ja muutamia klaanin näyttelijöitä. Katso videoklippi täältä.

Klaanin näyttelijä Sam Kelly (Hawk) juhlii tänään syntymäpäiväänsä, onnea hänelle! Katso muita Klaanin näyttelijöiden tulevia syntymäpäiviä täältä.

Lähde: Tribe Official Facebook

CHAT-ROOLIPELI

12.4.2011 Postittanut Zipzu

Huomenna olisi jälleen tarkoitus pelata chatissa! Peli alkaa klo18.30, eli olkaa ajoissa paikalla! Uudet pelaajat ovat tietenkin tervetulleita. Katso edellisten pelien tapahtumat täältä.

UUSI VIDEO CLOUD9:LTÄ

7.4.2011 Postittanut Zipzu

Cloud9 on jälleen julkaissut uuden trailerin sarjastaan ja tällä kertaa kyseessä on sarja The Enid Blyton Adventure Series. Voit katsoa videon täältä ja bongaa samalla Klaanista tuttuja kasvoja!

Eräällä Klaanin näyttelijällä on jälleen synttärit ja onnittelemmekin nyt vuorostaan Jaimee Kairea (Cloe), joka täytti 24 tänään! Onnea!

Lähde: Tribe Official Facebook

ANTONIA PYÖRÄILEE

6.4.2011 Postittanut Zipzu

Kuten jo aiemmin uutisoin, Antonia Prebble (Trudy) osallistuu Vietnamissa tapahtuvaan hyväntekeväisyyspyöräilyyn. Antonia ei ole koskaan ennen käynyt Vietnamissa, vaikka onkin matkustellut ennen Aasiassa. Antoniasta on julkaistu artikkeli tähän pyöräretkeen liittyen ja näet sen facebookista Antonian sivulta. Artikkeli paljastaa, että Antonia alkaa kuvaamaan retken jälkeen elokuvaa, joka tulee olemaan siis hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa. Elokuvan genre on scifi ja odotamme innolla lisätietoja elokuvasta! Artikkelista selviää myös, että Antonia on innostunut pyöräilystä retken kautta ja hänet nähdään Australiassa myös matkailuohjelman juontajana. Antonia blogia matkan varrelta voi seurata täältä.

Antonia on mukana toisessakin hyvässä kampanjassa, nimittäin hänen kanssaan voi voittaa kahvitteluhetken lahjoittamalla rahaa Reilun kaupan puolesta. Isoimman tarjouksen tehnyt pääsee kuvauspaikalle kahvittelemaan Antonian kanssa. Voit lukea lisää täältä ja täältä näet kuinka paljon rahaa on tarjottu kahvitauosta Antonian kanssa. Ainakin tällä hetkellä Antonia on kärjessä, eli hänen kanssaan kahvittelusta on tarjottu eniten rahaa.

Lähde: AntoniaPrebble.Com, Antonia Prebble Facebook

FACEBOOKIN FANICHATISTA

6.4.2011 Postittanut Zipzu

Matt Robinson (Slade) vieraili facebookissa The Tribe Official sivun vieraana ja vastaili yli tunnin ajan fanien kysymyksiin sunnuntaina illalla klo23 alkaen. Paljon mielenkiintoisia kysymyksiä esitettiin ja paljon mielenkiintoisia vastauksiakin saatiin! Tiesittekö esimerkiksi, että Matt on naimisissa ja tullut hiljattain isäksi? Lapsiin liittyen voisin jakaa toisenkin mielenkiintoisen faktan, nimittäin Megan Alatini (Java) oli viidennen kauden kuvausten aikana raskaana! Tämä onnistuttiin piilottamaan aika hyvin, vai mitä? Tämäkin fakta paljastuu The Tribe Official sivulta facebookista. Palatakseni Mattiin ja hänen vastauksiinsa, voisin mainita, että paljon kysymyksiä esitettiin myös Sladen bändiä Last Picture Showta koskien. Slade on viime aikoina keskittynyt erityisesti musiikin tekoon ja on ylpeä bändistään. Monet fanit olivat kiinnostuneita saamaan Mattin keikalle kotipaikkakunnalleen ja Matt tuntui olevan innostunut kaikista keikkamahdollisuuksista ja yleensäkin tapahtumista, joissa voisi tavata faneja. Matt oli hyvin kiitollinen faneille, jotka jaksavat näin monenkin vuoden jälkeen pitää unelmaa elossa. Matt on asuu nykyisin kotimaassaan Britanniassa ja kertoi rakastavansa Uutta-Seelantia hyvin paljon. Hän kävi siellä mm. häämatkalla vaimonsa kanssa. Chatista olen kirjoittamassa suomennosta, kunhan saan edellisten chattien suomennokset pois alta. Toivottavasti saan ainakin yhden suomennoksen esille vielä tällä viikolla!

RAYN TERVEISET

6.4.2011 Postittanut Katharine

Klaanin virallisilla facebook sivuilla on Raymond Thompsonin terveiset. Hän kirjoittaa suomennettuna näin: Hei Klaanimaailma. Kiitos todella paljon mukavista syntymäpäiväviesteistä. Minulla on mukava syntymäpäivä yli kaikkien aikavyöhykkeiden. Nautin melkein neljä päivää kestävistä syntymäpäivistä. Kaikkien Klaani ystävieni ja fanien tuki on todella erityinen lahja. Kiitos, että pidätte unelmani elossa. Rakkaudella Ray.

Lähde: Tribe Official Facebook

LEHTIJUTTUJA

4.4.2011 Postittanut Zipzu

Facebookissa järjestetty chat päättyi juuri! Kirjoitan mahdollisimman pian siitä jonkinlaisen tiivistelmän ja tulossa on myös suomennos chatista. Työn alla ovat kuitekin vielä ne aiempienkin chattien suomennokset, joten malttakaa.

Klaanin näyttelijöistä on viime aikoina löytynyt juttua eri lehdistä ja tässä pieni koonti lehtijutuista.

Michelle Ang (Tai-San) kertoo suosikki kirjoistaan ja siitä, mitä pakkaa matkalle mukaan. Lue haastattelut täältä ja täältä.

Megan Alatini (Java) pääsi Japanista pois äitinsä ja lastensa kanssa pian katastrofin jälkeen, mutta hänen aviomiehensä Pita jäi avustamaan pelastustöissä ja saapui vihdoin 2.4. perheensä luo Uuteen-Seelantiin. Aiheesta voitte lukea lisää täältä.

Ari Boyland (KC) on setä! Hänestä voi lukea Woman's Weeklyn haastattelun täältä.

Lähde: Tribe Heaven

TERVETULOA HUHTIKUU!

3.4.2011 Postittanut Zipzu

Jälleen on kuukausi vaihtunut ja tuolta oikealta löytyy uudet kuukauden valinnat. Kuukaudden kalenterissa on tällä kertaa koko 5. kauden näyttelijäkaarti. Kuukauden kalenteriin liittyy myös gallup tällä kertaa. Olen ideoinut tulevia kalenterikuvia ja haluaisin tietää minkä haluatte seuraavaksi näkyville. Edellisen gallupin tuloksen näette täältä. Kuukauden kuvaksi valitsin hauskan pysäytyskuvan pieleen menneistä kohtauksista. Katharine on niitä cappaillut DVD:ltään.

Matt Robinson (Slade) on tänään illalla klo23 Suomen aikaan tavattavissa facebookissa fanichatin merkeissä!

Eilen oli jälleen erään Klaanin näyttelijän syntymäpäivä! Tällä kertaa Meryl Cassie (Ebony) täytti 27-vuotta! Onnittelin häntä jo facebookin kautta ja tässä vielä kaikkien nähtäväksi pieni synttärikortti.

Helmikuun uutiset on arkistoitu, eli ne eivät löydy enää tästä etusivulta, vaan arkistosta.

VIESTI MATT ROBINSONILTA

2.4.2011 Postittanut Katharine

Klaanin virallisella facebook sivulla on julkaistu Matt Robinsonin (Slade) ääniviesti, jolla hän tervehtii klaanimaailmaa ja kertoo odottavansa pääsevänsä vastaamaan kysymyksiin sunnuntaina 3.4 kello 9 illalla (Englannin aikaa). Hän kiittää kaikkia tuesta, joka merkitsee paljon ja jota arvostetaan. Hänen mielestään autamme pitämään unelman elossa. Hän kiittää Klaanin seuraamisesta. Mennään siis joukolla facebookiin ja osallistutaan chattapaamiseen!

Lähde: Tribe Official Facebook

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.