Arkiston otsikkokuva

MERYL LAULAA LAVALLA JA ALBUMILLA

27.4.2010 Postittanut Katriina

Meryl Cassie (Klaanin Ebony) esiintyi Khujassa Aucklandissa Uudessa-Seelannissa 15.4.2010. Keikalta on upea kuva Merylistä. Lavalla laulamisen lisäksi Meryl on päässyt sekä musiikkivideolle että levylle! Musiikkivideo Everything on nähtävissä youtubesta. Uusiseelantilaisen P-Moneyn albumi nimeltään Everything julkaistaan 3.5.2010. Meryl laulaa albumin kappaleella Dance With You. Kappaleella esiintyy myös PNC, Vince Harder & Mz J.

Lähde: Tribe Heaven

NÄYTTELIJÄT MUISSA SARJOISSA

24.4.2010 Postittanut Katriina

Klaanin näyttelijät pääsevät perinteisen saippuaoopperan maailmaan sarjassa Shortland Street ja kokeilevat supervoimia sarjassa Power Rangers. Lue, kuinka Amber ja Bray kohtaavat jälleen toisensa Vellana ja Tyzonnina. Kumpi on parempi pahis: Moz vai Elsa? Lue, kuinka Bray on viimein kyllästynyt naisiin Lindseyna. Onko Tom Hern komeampi Ramina vai Baxterina? Tutustu sarjoihin, joissa Klaanin näyttelijät ovat esiintyneet näyttelijät muissa projekteissa sivulta.

PELÄTYN JOHTAJAN TARINA

23.4.2010 Postittanut Katriina

Lue kiinnostava jaksojen perusteella kirjoitettu tarina Valitut klaanin johtajasta Valvojasta ja päätä itse, onko kysymys nerokkaasta ja julmasta kansan hallitsijasta vai onnettomasta ja koulukiusatusta pojasta. Kuvauksesta käy ilmi Valvojan ajatukset Zoot jumalasta ja oikeasta tavasta elää. Miksi Valvoja keräsi kaikki odottavat äidit lähelleen? Kenet hän yritti murhata? Miksi Tai-Sanista tuli Korkea Äiti Trudyn jälkeen? Miten aikapommi liittyy tapahtumien kulkuun? Lue Valvojan tarina jaksoselostuksista nimeltään tuotantokaudet hahmoittain, josta löytyy myös Dannin ja Patsyn tarinat.

SKANNATTUJA KUVIA GALLERIAAN

20.4.2010 Postittanut Jeanne

Olen skannannnut Caleb Rossin nimikirjoituksen sekä muita klaaniaiheisia kortteja galleriaan.

FLEUR JA ANTONIA TEATTERIN LAVALLE

17.4.2010 Postittanut Katriina

Fleur Saville (Klaanin Ruby) aloitti Libby Jeffriesin näyttelemisen Shortland Street sarjassa vuonna 2005. Hän esiintyi hahmona viimeisen kerran 12.4.2010. Fleur Saville näyttelee seuraavaksi lavalla The Giant Face näytelmässä, joka on osa 2010 International New Zealand Comedy Festivaalia. Näytelmää esitetään 4.-8.5.2010 Herald Theatressa Aucklandissa ja 11.-15.5.2010 BATS Theatressa Wellingtonissa Uudessa-Seelannissa. Fleur näytteli edellisenä vuonna näytelmässä nimeltään Andy Clay’s Book of Love, joka oli osa 2009 New Zealand Comedy Festivaalia.

Antonia Prebble (Klaanin Trudy) näyttelee Fleurin tapaan myös lavalla. Musikaalin nimi on Sweeney Todd. Sitä esitetään 3.-26.6.2010 Maidment Theatressa Uudessa-Seelannissa. Tiedossa ei vielä ole Antonian hahmon nimeä.

Lähde: Tribe Heaven

RESERVOIR HILL-SARJASTA EMMY-PALKINTO

17.4.2010 Postittanut Jeanne

Beth Choten (Klaanin Lottie) tähdittämä sarja Reservoir Hill on voittanut Cannesissa Ranskassa jaettavan Emmy-palkinnon. Myös Calen Maiava-Paris (Klaanin Mega) oli sarjassa sivuroolissa. Sarja on Klaanin tavoin kuvattu Wellingtonissa, ja siinä oli samaan tapaan käytetty paikallisia nuoria näyttelijälahjakkuuksia. Reservoir Hill oli nimetty ehdolle Emmyn saajaksi digitaalisten lasten ja nuorten tv-ohjelmien kategoriassa, ja tosiaan kahmi itselleen tämän palkinnon! Uusi-Seelanti teki tätä myötä historiaa voittaessaan ensimmäisen kansainvälisen Emmynsä.

Bethiä ei nähty palkinnonjakotilaisuudessa Ranskassa. Sarjan luojat Thomas Robins ja David Stubbs olivat paikalla ottamassa ylpeinä tunnustuksen vastaan ahkerasta työstään.

Enteileekö tämä palkinto uutta Reservoir Hillin tuotantokautta? Toivottavasti... Valitettavasti sarjaa ei voi tällä hetkellä seurata Uuden Seelannin ulkopuolella.

Lähde: Tribe Heaven

MERYL, ANTONIA JA BETH VAUHDISSA

10.4.2010 Postittanut Katriina

Meryl Cassie (Klaanin Ebony) esiintyi Kingsland Festival 2010 tapahtumassa Uudessa-Seelannissa J-Dubin eli Joshua Webbin ja St.Janeran kanssa 27.3.2010. Meryl esitti ainakin Beyoncen kappaleen Single Ladies (Put A Ring On It) ja Jay-Z:n ja Alicia Keysin kappaleen Empire State Of Mind. Meryl esiintyy uudelleen J-Dubin ja St.Janeran kanssa Khujassa Aucklandissa Uudessa Seelannissa 15.4.2010.

Antonia Prebble (Klaanin Trudy) emännöi tapahtumaa, jossa julkaistiin uusi Angela Lassigatin kirja nimeltään NZ Fashion Design. Tilaisuus pidettiin Grand Tearoomissa Heritage Hotellissa Aucklandissa Uudessa Seelannissa 8.4.2010. Antonia työskentelee parhaillaan Outrageous Fortune sarjan sekä Spies and Lies elokuvan parissa.

Beth Allen (Klaanin Amber) esiintyi TVNZ kanavan Good Morning ohjelmassa 8.4.2010. Hän kertoi tulevista häistään, työstään Shortland Streetissä ja uudesta kampauksestaan. Katso video You Tubesta.

Lähde: Tribe Heaven

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

3.4.2010 Postittanut Jeanne

The Tribe Klaani toivottaa oikein hyvää Pääsiäistä kaikille! :)

KOHTAUKSIA PAREISTA

2.4.2010 Postittanut Jeanne

Vuorosanat-sivulta löytyy nyt myös kohtauksia pareittain. Sieltä löytyy pari uutta kohtausta Sladen ja Ebonyn, sekä Sladen ja Rubyn osalta. Lisäsin myös uuden viidennen kauden kohtauksen, jossa Sammy juttelee Gelille tunteistaan.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.