Arkiston otsikkokuva

DWAYNEN JA BETHIN KUULUMISIA

28.2.2010 Postittanut Zipzu

Dwayne Cameron (Bray) esiintyi teatterilavalla näytelmässä Psychopaths. Kyseessä oli kauhu/komedia ja Dwaynen roolihahmo oli nimeltään Pierre. Näytelmä kertoo Amy-nimisestä tytöstä, joka muuttaa New Yorkiin esiintyäkseen musikaaleissa, mutta kaikki ei menekään ihan suunnitelmien mukaan. Lisäinfoa näytelmästä täällä ja julisteen voitte katsastaa tästä.

Voittamalla hyväntekeväisyyshuutokaupan, saat mahdollisuuden tavata Beth Allen (Amber) ja pääset hänen kanssaan lentämään lentosimulaattorilla 10.4.2010. Beth toimii lennon kapteenina ja huutokaupan voittanut lennon apupilottina. Hyväntekeväisyystempauksen järjestää Rescue Helicopter Trust. Lisää aiheesta täällä (sivusto, jolla huutokauppa pidetään).

Lisäksi mainittakoon, että Beth Choten (Lottie) tähdittämä sarja Reservoir Hill on saanut ehdokkuuden International Digital Emmy Awards'ssa kategoriassa ‘Digital Program – Children & Young People’. Palkinnot jaetaan 12.4.

Lähde: Tribe Heaven

MAALISKUUN JUTUT

28.2.2010 Postittanut Zipzu

Maaliskuun valinnat on tehty ja sivulta löytyy nyt siis uudet kalenteri, kuva, galluppi ja sivu. Ne löytyvät kaikki täältä. Kuukauden valintoihin pääsee nyt helposti suoraan sivun oikeasta reunasta löytyvästä valikosta.

Lisäsin sivulle myös muutamia juttuja: Googlen kääntäjän, jonka avulla sivun tekstit voi kääntää eri kielille. Käännös ei ole ihan täydellinen, mutta varmasti se auttaa vieraskielisiä kävijöitä. Kävijälaskurin, jotta voimme ihan mielenkiinnosta seurata kuinka paljon sivulla on kävijöitä.

Yhteistyöläiset on päivitetty. Poistin monta lopettanutta ja uusia on tullut jo muutamia tilalle. Saimme myös yhden uuden top affin. Affeutta voi kysellä tagboardilla.

MESEROOLIPELI

28.2.2010 Postittanut Katriina

Lue uskomaton Klaani tarina nyt kokonaisuudessaan! Olen lisännyt mesessä pelatut roolipelit arkistoon. Peleistä on tehty myös lyhennelmät. Aiheesta enemmän kiinnostuneille on tarjolla myös paljon lisätietoa, jotka kaikki löytyvät mesepelin valikosta. Mukavia lukuhetkiä!

HAHMOKUVAUKSET

24.2.2010 Postittanut Jeanne

Olen saanut 5. kauden hahmoista kuvakkeet valmiiksi ja jakanut hahmokuvaukset tuotantokausittain. Sivulta löytyy harmaalla myös vanhat klaaninhahmot, jotka ovat mukana sillä kaudella. Kaikista vitoskauden hahmoista löytyy siis nyt ainakin kuvakkeet, mutta uusista hahmoista puuttuu vielä kuvaukset, ja vanhoissakin on varmasti jonkun verran päivitettävää. Klaanissa on niin paljon hahmoja, että näissä hahmokuvauksissa on iso urakka. Päivitin tänään Jackin, Ellien, Luken ja Priden kuvauksia.

YSTÄVÄNPÄIVÄ

15.2.2010 Postittanut Zipzu

Tämä postaus oli tarkoitus tehdä jo eilen ystävänpäivänä, mutta nettiongelmien takia se jäi hieman uupumaan. Kuitenkin nyt hieman myöhästyneet ystävänpäivätoivotukset! Blendit sivulle on lisätty muutama ystävänpäiväaiheinen blendi, jotka löytyvät myös foorumilta.

KILPAILUT

9.2.2010 Postittanut Jeanne

Tein kilpailuille oman sivun valikkoon. Siellä on nyt hyvin esillä kaikki käynnissä olevat kilpailut ja tehtävät, sekä sulkeutuneet haasteet.

KUUKAUDEN VALINNAT

7.2.2010 Postittanut Zipzu

Sain vihdoin päivitettyä helmiikuun valinnat sivulle. Voitte katsoa ne täältä. Esillä on uusi galluppi, johon toivoisin paljon vastauksia ja tietenkin myös uusi kalenterikuva! Helmikuun sivuksi on valittu nyt VampireLove.Net. Onnea ylläpidolle!

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.