Arkiston otsikkokuva

LAULAVAT SISKOKSET

28.7.2015 Postittanut Katriina

Meryl Cassie (Ebony) esiintyy lauantaina 29.8.2015 kello 19-21 paikallista aikaa Days Bay Pavillion Eastbourne:ssa Uudessa-Seelannissa. Kaikki ovat tervetulleita tanssimaan ja laulamaan covereita!
Megan Alatini (Java) esitti Etelä-Afrikan kansallislaulun verkkopallo-ottelussa Claudelands Arena:ssa Hamiltonissa Uudessa-Seelannissa 26.7.2015.
Lue aiheesta myös blogista.

HEINÄKUUN SYNTYMÄPÄIVÄT

28.7.2015 Postittanut Katriina

Hyvää syntymäpäivää Fleur Saville (Ruby) 14.7, Amy Morrison (Zandra) 18.7 ja Morgan Palmer Hubbart (Patch) 30.7.

THE TRIBE GATHERING EUROPE

12.7.2015 Postittanut Zipzu

Saksaan ollaan järjestämässä suurta tapaamista Klaanin ympärille. Tapahtuma kantaa nimeä The Tribe Gathering Europe 2016. Tapahtumalla on jo oma sivu facebookissa ja tapahtumalle ollaan tekemässä myös kotisivua. Tapahtuma ei ole virallisen tahon järjestämä, mutta järjestävät työskentelvät hyvin läheisesti virallisen tahon kanssa. Tapahtuman virallisena kielenä toimii englanti, mutta koska tapahtuma järjestetään Saksassa, tullaan informaatiota jakaman myös saksaksi. Tapahtumaan on tulossa vierailemaan ainakin sarjan näyttelijöitä.

Toistaiseksi järjestäjiä kiinnostaa, paljonko ihmiset ovat valmiita käyttämään rahaa tapahtumaan, mitä tapahtuman tulisi sisältää, missä se tarkalleen pitäisi ärjestää, jne. Jos kiinnostuit tapahtumasta, kannattaa vastata järjestäjien laatimaan kyselyyn.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.