Arkiston otsikkokuva

UUDET YHTEISTYÖLÄISET, TERVETULOA!

23.7.2013 Postittanut Zipzu

Siivosin jälleen sivumme yhteistyöläisiä ja poistin toimimattomia linkkejä tai lopettaneita sivuja. Huomasin samalla, että eliitti ja top affit ovat aika tyhjillään! Olisi mukava saada uusia vanhojen lopettaneiden sivujen tilalle! Vinkatkaa tagissa, jos satutte omsitamaan (suomenkielisen) fanisivun jollekin aiheelle, niin voisimme mahdollisesti alkaa yhteistyöhön! Kannattaa tarkistaa yhteistyöhön vaadittavat kriteerit, jotka ovat kuitenkin aika perustavaraa, eli niiden ei kannata antaa säikäyttää. Haluamme affeihin tasokkaita ja ajan tasalla olevia sivuja. Nykyisin fanisivuja ja varsinkin suomenkielisiä sellaisia on todella vähän. Olisi siis ilo löytää uusia upeita fanisivuja!

VANESSA STACEY UUDESSA SARJASSA

21.7.2013 Postittanut Katharine

Vanessa Stacey (Alice) näyttelee netissä julkaistussa Woodville sarjassa. Sen on kirjoittanut Christopher Brandon. Sarja kertoo Sidistä, joka tekee dokumenttiohjelmia, vaikka hän ei ole koskaan aiemmin tehnyt niitä. Vanessa näyttelee Sidin ystävää Bellaa, joka auttaa Sidiä. Sarja on hauska ja sydäntälämmittävä. Katso koko sarja tästä linkistä.

Lähde: TribeHeaven

TOP OF THE LAKE

21.7.2013 Postittanut Katharine

Michelle Ang (Tai-San) esiintyy parhaillaan Iso-Britannian televisiossa Top Of The Lake sarjassa. Hänen hahmonsa on nimeltään Kimmie. Harmillisesti hän näyttelee vain kahdessa jaksossa. Jay Ryan, joka esiintyi yhdessä Klaani sarjan 4.kauden jaksossa sinisen joukkueen jäsenenä, näyttelee Markia. Jay Ryan näyttelee myös Beauty & The Beast sarjassa. Robyn Malcolm (Ma´am, pre-tribe jaksoissa) on puolestaan Anita. Hän näyttelee myös Outrageous Fortune sarjassa Cheryl West hahmoa.

Lähde: TribeHeaven

FLEUR SAVILLE LIZ&DICK ELOKUVASSA

21.7.2013 Postittanut Katharine

Fleur Saville (Ruby) näyttelee Sally Hay Burtonia elokuvassa nimeltään Liz & Dick.

Lähde: TribeHeaven

SPARTACUS: WAR OF THE DAMNED

21.7.2013 Postittanut Katharine

Charlie Bleakley (Troy) näyttelee Spartacus: War Of The Damned sarjassa. Hänen hahmonsa on Ulpianus, joka on roomalainen, jonka kaupungin on vallannut Spartacus. Kelson Henderson (Pony Joe) näyttelee Diotimosia. Hän on myös toiminut ääninäyttelijänä Power Rangers sarjassa.

Lähde: TribeHeaven

JUHLAKIRJA ETENEE

19.7.2013 Postittanut Katharine

The Tribe Klaani 10v juhlakirjaan on kirjoitettu jo paljon materiaalia. Lue lisää aiheesta blogista ja juhlalisäosasta!

Juhlalisäosaan on lisätty myös uusia jäsenten haastatteluja!

ONNEA AMY MORRISON!

18.7.2013 Postittanut Zipzu

Klaanin ensimmäiseltä kaudelta tuttu Amy Morrison (Zandra) on viettänyt tänään syntymäpäiväänsä! Onnea!

ONNEA FLEUR!

14.7.2013 Postittanut Zipzu

Fleur Saville (Ruby) täyttää tänään 29 vuotta! Paljon onnea hänelle!

ANTONIAN UUSI ROOLI

9.7.2013 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) on saantu uuden roolin australialaisessa tv-sarjassa ANZAC Girls. Sarja on ABC:n kuusiosainen minisarja, joka pohjautuu tositapahtumiin. Sarjassa pääosassa ovat australialaiset ja uusiseelantilasiet sodan aikaiset sairaanhoitajat. Voitte lukea lisää täällä. Antonian rooli elokuvassa White Lies puhuttaa edelleen ja siihenkin liittyen löytyy jälleen uusi lehtijuttu täällä.

Lähde: Antonia Prebble Facebook

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.