Arkiston otsikkokuva

AMELIA NÄYTTÄMÖLLÄ

25.7.2012 Postittanut Zipzu

Amelia Reynolds (Tally) nähdään Basement teatterin näytelmässä Inviting Caroline 27.-28.7. Auclandissa. Näet kuvan näyttelijäkaartista Basement teatterin sivulta facebookista.

Lähde: Tribe Universe Facebook

DWAYNEN UUSI ROOLI

25.7.2012 Postittanut Zipzu

Dwayne Cameron (Bray) on julkaissut virallisella sivullaan facebookissa kuvan itsestään uusimmassa roolissaan nyrkkeilijänä. Elokuva on vielä nimeämätön, mutta roolihahmon nimi on Jason. Katso kuva täältä.

Lähde: Dwayne Cameron Official Facebook

AMBERIN HIUSTYYLI INNOITTI

24.7.2012 Postittanut Zipzu

Scott Pilgrimin (sarjakuva) luoja Bryan Lee O’Malley paljastaa, että Klaanin hahmo Amber on toiminut inspiraationa, kun sarjakuvan hahmolle Envy Adams'lle luotiin hiustyyliä. Katso vaikka, eikö yhdennäköisyys olekin aika selvää?

Edit: Myös TribeWorld uutisoi asiasta. Sarjakuvasta on tehty myös elokuva Scott Pilgrim Vs The World.

Lähde: Tribe Heaven

FLEURIN HAASTATTELU

24.7.2012 Postittanut Zipzu

Fleur Savillea (Ruby) on haastateltu Woman’s Weekly lehteen yhdessä Harry McNaughtonin kanssa, joka näytteli Freaurin kanssa sarjassa Shortland Street. Fleur puhuu haastattelussa mm. työn etsinnästä USAssa. Fleur on kokeillut myös työskentelyä kameran toisella puolella. Voit lukea koko haastattelun täältä.

Lähde: Tribe Heaven

FLEUR MUKANA TV-ELOKUVASSA

23.7.2012 Postittanut Zipzu

Fleur Saville (Ruby) nähdään tv-elokuvassa Liz & Dick, jonka pääosassa on Lindsay Lohan (näyttelee Elizabeth Tayloria). Fleurin hahmo on Sally Hay. Lisätietoa elokuvasta löytyy IMDb:stä. Fleurista löytyy myös uusia promokuvia, joita voit katsoa TribeHeavenin sivulta: kuva 1, kuva 2 ja kuva 3.

Lähde: Tribe Heaven

JACOB VIDEOLLA

23.7.2012 Postittanut Zipzu

Jacob Tomuri (Luke) on ollut mukana sarjassa Spartacus kaikilla tuotantokausilla. Nyt sarjasta kuvataan viimeistä kautta, joka kantaa nimeä War Of The Damned. Jacob on työskennellyt sarjassa stunttimiehenä ja hänet voi bongata videolta muiden stunttien kanssa.

Lähde: Tribe Heaven

TOM HERN'N TUOTANTOA TELEVISIOSSA

23.7.2012 Postittanut Zipzu

To Hernin (Ram) lyhytfilmi I'm Not Harry Jenson nähdään Uudessa-Seelannissa televisiossa 19.8. klo20.30 paikallista aikaa.

Lähde: Tom Hern Facebook

KUVIA JA HAASTATTELUJA

23.7.2012 Postittanut Zipzu

Beth Allen (Amber) ja Sally Martin (vieraili muutamssa Klaanin jaksossa hahmona Kandi) ovat kummatkin mukana tv-sarja Shortland Street'ssa. Sarjaan liittyen on otettu uudet promokuvat ja näet ne TribeHeavenin sivulta: Beth, Sally ja ryhmäkuva.

Megan Alatinia (Java) on haastateltu yhdessä miehensä kanssa Woman’s Weekly magazineen. Perhe on asunut 8 vuotta Japanissa ja palaannut nyt kotimaahansa Uuteen-Seelantiin. Haastattelussa on myös pari tuoretta kuvaa perheestä. Lue haastattelu täältä.

Lähde: Tribe Heaven

ANTONIAN UUSI ROOLI

22.7.2012 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) on saanut pääosan uudessa sarjassa nimetlään The Blue Rose. Sarjan luojina ovat samat henkilöt, jotka ovat luoneet hittisarjat Outrageous Fortune ja The Almighty Johnsons. Antonia on itse tähdittänyt Outrageous Fortune sarjaa se on nähty Suomessa nimellä Posketonta Porukkaa TV5:llä. Antonian roolihahmo on nimeltään Jane.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

VIDEO MICHELLESTÄ

22.7.2012 Postittanut Zipzu

Michelle Ang (Tai-San) vieraili vuonna 2008 tv-sarjassa The Sitting, jossa taiteilija Marty Welch haastatteli uusi-seelantilaisia julkkiksia. Nyt Michellen tähdittämä jakso on ladattu nettiin. Katso se alta.

Lähde: Tribe Heaven

DWAYNE VIRALLINEN SIVU

15.7.2012 Postittanut Zipzu

Dwayne Cameron (Bray) on saanut facebookiin oman virallisen sivun! Eli kaikki tykkäämään Dwaynen sivusta täällä! Linkki löytyy myös meidän facebooksivultamme.

Lähde: The Tribe - Klaani Facebook

JACINTA SAI POJAN

15.7.2012 Postittanut Zipzu

Jacinta Wawatai (Hiiri) on saanut poikavauvan. Poika syntyi todennäköisesti 5.7. (aiankin tämän päivän kohdalla oli onnittelut) ja laskettu aika lapsella oli 6.7. eli aika tarkalle meni.

Lähde: Tribe Universe Facebook

50000 TYKKÄÄJÄÄ JO LÄHELLÄ

10.7.2012 Postittanut Zipzu

Facebookissa tullaan järjestämään virallisen tahon puolesta jälleen tapahtuma, kun The Tribe (Official) saavuttaa 50000 tykkääjän määrän. Tällä hetkellä tykkääjiä on 45288 ja viralliselta taholta tulikin kehotus, että kaikkien kannattaa nyt värvätä sukulaiset ja naapurit tykkäämään sivusta, jotta pääsemme suunnittelemaan uutta hienoa maailmanlaajuista tapaamista. Edellinen tapahtuma pidettiin kesäkuussa 2011 ja voit lukea siitä täällä.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.