Arkiston otsikkokuva

KEEPING THE DREAM ALIVE KIRJA

31.7.2011 Postittanut Katharine

Erityinen ennakkotilaus Raymond Thompsonin kirjasta Keeping The Dream Alive on nyt alkanut! Virallinen julkaisupäivä on 1.12.2011. Ennakkotilatun kirjan saa Raymond Thompsonin nimikirjoituksella varustettuna. Tilaa TribeWorld sivuilta tai kysy lisätietoja sähköpostitse contact[at]entercloud9.com. E-kirja ja äänikirja julkaistaan 1.12.2011. Lisätietoja tulevista novelleista (kuten siitä, jossa kerrotaan, mitä tapahtui viidennen kauden jälkeen) kerrotaan virallisilla sivuilla lähitulevaisuudessa.

Lähde: TribeWorld

MICHAEL JUONTAA BRITTILÄISTÄ GAALAA

28.7.2011 Postittanut Jeanne

Michal Wesley-Smith (Jack) esitteli juontajaparinsa kanssa International Families Charitable Gala –tapahtumaa, jonka lähetti London Family Television. Michael on hoitanut kanavan muitakin juontotehtäviä. Michael asustaa nykyisin Brittein saarilla.

Tässä voit katsoa videon:

Tapahtuma pidettiin Chelsea Harbourissa, Wyndham Grand Hotellissa. Laajempimittaisia videoita tapahtumasta, jossa Michaelkin esiintyy, voi katsoa kanavan facebooksivulla. (Linkki) Tykkää sivustoa niin pysyt kärryillä London Family Televisionin tulevista tapahtumista (jos olet vaikka kiinnostunut näkemään Michaelia livenä paikan päällä).

Lähde: Tribe Heaven

VICKY MALLINA

27.7.2011 Postittanut Zipzu

Vicky Rodewyk (Gel) on toiminut ennenkin mallina ja nyt hän esiintyy uusiseelantilaisen muotisuunnittelija Brooke Tysonin mallina. Vickyn päällä nähdään talven 2011 asuja. Katso kuvat Vickysta mallina tältä sivustolta.

Lähde: Tribe Heaven

BETHIN RADIOHAASTATTELU

25.7.2011 Postittanut Zipzu

Beth Allenia (Amber) haastateltiin uusiseelantilaisella George FM radiokanavalla. Alta voitte kuunnella hänen haastattelunsa. Haastattelussa Beth puhuu New Zealand Film Festivalista ja mitä elokuvaa odottaa erityisesti.

Lähde: Tribe Heaven

KLAANI ELOKUVA IMDB:SSÄ

25.7.2011 Postittanut Zipzu

Monet fanit tietävätkin, että Klaanin luoja Raymond Thompson on suunnittelemassa elokuvaa Klaanin pohjalta. Aiemmin elokuvaa on kutsuttu nimellä "Tribes" eli "Klaanit", mutta nyt kun IMDb on listannut elokuvan, sen työnimi on "The Tribe". Elokuvasta ei ole vielä paljoakaan tietoa, mutta tämä on tietenkin jo hyvä edistysaskel. Elokuvan lyhyt kuvaus IMDb:n sivulla on seuraava:

"A group of young people struggle to survive in a post-apocalyptic world where there all of the adults have been killed by a deadly virus."

Lisäsin hieman töitä fanitaiteen piirrustuksiin, joten käykää ihmeessä katsomassa. Roolipeliin liittyvää fanitaidetta löytyy täältä.

Lähde: Tribe Heaven

MAHDOLLISUUS VOITTAA POSTIKORTTEJA!

20.7.2011 Postittanut Zipzu

Nyt olemme aloittaneet ensimmäisen kilpailun, jossa on mahdollista voittaa Raymond Thompsonin nimikirjoituksilla varustettuja postikortteja! Kortteja voi nyt voittaa foorumin aktiivisuuskilpailusta. Palkinto arvotaan aktiivisimpien foorumin käyttäjien kesken. Jos haluat mukaan arvontaan, kirjaudu foorumille ja kirjoita 15 viestiä elokuun loppuun mennessä. Näin olet mukana ja sinulla on mahdollisuus voittaa postikortteja! Kilpailusta löytyy lisätietoa foorumilta. Kaikki vain ahkerasti mukaan, 15 viestiä ja yli kuuakusi aikaa. Ei pitäisi olla mahdoton tehtävä, eihän?

DIGITAL TRIBAL GATHERIN KOOSTE

19.7.2011 Postittanut Zipzu

Sivustoltamme löytyy nyt tiivistelmä siitä, miten digital tribal gatherin eteni. Katso tekemämme kooste! Sivulta löytyy mm. aikataulu ja suomennoksia niin kilpailukysymyksistä kuin tapahtumaan sisältyneistä chateistakin! Iso kiitos Katharinelle, joka on paljolti sivun kimpussa työskennellyt. Minulla on vielä työn alla muutama suomennos, jotka lisään lähipäivinä sivulle.

FACEBOOKIN SEURAAVA VIERAS

18.7.2011 Postittanut Zipzu

Michael Wesley-Smith (Jack) on seuraava joka vierailee facebookissa ja vastaa fanien kysymyksiin! Ajakohta ei ole vielä selvillä, mutta se ilmoitetaan mahdollisimman pain tribeworldissa. Toivotaan, että aika on meille suomalaisille faneille sopiva!

Lähde: TribeWorld

CHAT-MIITTI

18.7.2011 Postittanut Zipzu

Tänään klo18.30 on jälleen sivuston ja foorumin käyttäjien oma miitti chat-huoneessamme ja tarkoituksena on suunnitella tulevaa Espoon miittiä! Sivuston kävijät aikovat tavata siis Espoossa Ropenconin yhteydessä 31.7. ja foorumilla on jo tätä tapaamista suunniteltu! Mukaan saa tulla kaikki halukkaat ja tarkoituksena on mennä yhdessä bussilla Helsingistä Dipoliin, jossa Ropecon pidetään. Pukeutua saa Klaanin teemaan kuuluvasti ja tapaamisen sisältöön voi vielä vaikuttaa täällä!

UUSIA SKANNAUKSIA GALLERIAAN

18.7.2011 Postittanut Katharine

Tein löydön! Skannasin usean artikkelin galleriaan! Artikkelit ovat muun muassa 7 päivää ja Iltasanomat lehdistä ajalta, jolloin Klaani pyöri Suomen televisiossa.

HEINÄKUUSTA

11.7.2011 Postittanut Zipzu

Vaihdoin nyt vihdoin uuden kalenterikuvan ja tein uuden gallupin. Vastailkaa ahkerasti! Päivitin myös kaikki vanhojen galluppien tulokset tänne. Heinäkuun loppuun on suunniteltu sivuston omaa miittiä Ropeconin yhteyteen Espooseen 31.7. ja paikalle ovat tervetulleita kaikki Klaanin fanit! Plussaa tietenkin on, jos pukeudutte Klaanin teeman mukaisesti. Aiheesta on käyty kesksutelua foorumilla ja toiveena on pitää myös jonkinlainen suunnittelutuokia chatissa ennen miittiä. Ropeconista löytyy lisäinfoa täältä.

PÄIVITYKSIÄ KIRJOIHIN LIITTYEN

11.7.2011 Postittanut Zipzu

Suosittu sarjakuva Scott Pilgrim sisältää viittauksen Klaani tv-sarjaan ja siitä on nyt uutisoitu TribeWorldissa. Samalla käydään läpi hieman sitä, mitä tuleman pitää kirjallisuuteen liittyen. Nythän on enää muutamia kuukausia kun ensimmäinen novelli julkaistaan, joka jatkaa Klaanin tarinaa siitä, mihin viides kausi jäi. Kirja kantaa näillä näkymin nimeä The Tribe – A New World. Ilmoille on heitetty myös ajatus Klaanista mangana, koska monet Klaanin fanit pitävät animesta ja mangasta! Jos kannatat tätä ideaa, kerro se ihmeessä myös Cloud9:lle esim Klaanin virallisen facebooksivuston kautta! Tähänkin mennessä on jo tullut todistettua, että fanien toiminnalla ja aktiivisuudella saadaan tuloksia aikaan!

The Tribe (Official) sivulle on lisätty jälleen uusia kuvia Klaanin hahmoista. Katso kuvat täältä.

Lähde: Tribe Official Facebook, TribeWorld

ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ VIDEOMATERIAALIA

11.7.2011 Postittanut Zipzu

Siskokset Meryl Cassie (Ebony), Monique Cassie (Siva) ja Megan Alatini (Java) ovat levyttäneet yhdessä kappaleen Tribe Spirit ja nyt Cloud9:n kanavalla YouTubessa on julkaistu videomateriaalia siskoksista levytysstudiolla ja keikalla. Hieno video, joka kannattaa ehdottomasti katsoa!

Lähde: Tribe Official Facebook

MATT ROBINSON LEVYTTÄÄ SOOLOALBUMIA

8.7.2011 Postittanut Jeanne

Matt Robinson (Slade) laulaa ja soittaa pianoa “Last Picture Show” nimisessä indieyhtyeessä. Viime aikoina Matt on kuitenkin työskennellyt sooloalbumin parissa. Sen nimi on ’Awakenings’ (suomeksi ”Herätyksiä”), se ilmestynee myöhemmin tänä vuonna!

Matt Robinsonin facebook-sivulla voit seurata hänen viimeisimpiä tekemisiään ja musiikkijulkaisuja.

Jos olet kiinnostunut bändin musiikista niin sen tuorein julkaisu ”Breaking the cages”, joka sisältää 4 raitaa, on myytävänä esim Itunessa (linkki).

Aikaisempi täyspitkä levy Against the current(2009) on myynnissä Amazonissa. (linkki).

Lähde: Tribe Heaven

UUSIA KUVIA NÄYTTELIJÖIDEN SIVUILLA

8.7.2011 Postittanut Jeanne

Ari Boylandista (KC) on uusia kuvia täällä. Arin profiilissa muuten mainitaan, että hänellä on agentti yhdysvalloissa. Toivon mukaan häntä nähdään pian uusissa sarjoissa ja elokuvissa!
Amelia Reyoldsista (Tally) löytyy myös uusia kuvia. (linkki).
Miriama Smithin (Moz) profiilissa on uusi kuva. (linkki).

Lähde: Tribe Heaven

POSTIKORTTEJA JAOSSA SUOMALAISILLE FANEILLE!

7.7.2011 Postittanut Zipzu

Olemme saaneet ison määrän klaaniaiheisia postikortteja, jotka Cloud9 on meille ystävällisesti lahjoittanut! Iso kiitos Cloud9 ja Raymond Thompson! Nyt tarkoituksemme on jakaa ne eteenpäin suomalaisille Klaanin faneille palkintoina erilaisissa arvonnoissa ja kilpailuissa, joita tulemme järjestämään lähitulevaisuudessa! Jos kiinnostus heräsi, niin seuratkaa tätä etusivua, tiliämme twitterissä tai facebookissa ja tietenkin myös foorumiamme, jossa kilpailuja tullaan järjestämään! Ideoimme hieman eri kilpailuja ja arvontoja ylläpidon kesken ja palaamme sitten tarkemmin asiaan, miten voit näitä kortteja itsellesi voittaa! Mainittakoon vielä, että kaikki kortit on varustettu Raymond Thompsonin nimikirjoituksella ja pienellä tervehdyksellä. (Alla olevassa kuvassa hieman esimakua.)

UUTISIA KLAANIN MIESNÄYTTELIJÖISTÄ

7.7.2011 Postittanut Zipzu

Ari Boyland (KC) esiintyy uudessa KitKat suklaapatukan mainoksessa! Katsokaa video täältä.

Aidan Weekes (Ved) on tuottanut yhdessä Hunter Abbeyn kanssa lyhytfilmin, joka pääsi finaaliin uusi-seelantilaisessa lyhytfilmien kilapilussa, joka kantaa nimeä V48Hours 2011. Voitte katsoa videon täältä.

Dwayne Cameron (Bray) on ollut monessa mukana viimeaikoina. Kesäkuussa Dwayne kuvasi lyhytfilmin, jonka hän on itse kirjoittanut ja tuottanut. Voit tutustua Holding the Suniin paremmin facebookissa. Dwayne vieraili facebookissa tribal gatheringin aikaan ja vastasi jälleen moniin fanien kysymyksiin. Hän esimerkiksi kumosi huhut, joita hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan on liikkunut. Dwayne ei siis ole homo, mutta samassa vastauksessa hän korosti sitä, että inhoaa homofobiaa ja korosti, että Klaaninkin sanoma oli luoda maailma, jossa jokainen voi olla sellainen kuin haluaa. Odotamme näkevämme pian hänen lyhytfilminsä Holding the Sun ja Pleroma, sekä esiintymisen elokuvassa Desired.

Tom Hern (Ram) esiintyi huhtikuussa kuvatussa lyhytfilmissä A Bend In The Road Brett-nimisenä hahmona. Lisätietoa lyhytfilmistä löytyy Tribeworld ja kuvia Tomista filmissä voi bongata täältä. Tom esiintyy myös televisiossa Uudessa-Seelannissa sarjassa Underbelly NZ: The Land of the Long Green Cloud hahmona Billy Kirby.

Lähde: Tribe Heaven

ÄÄNESTÄ PUKUPARAATISSA

1.7.2011 Postittanut Jeanne

Tribeworldin sivulla on kertaava uutinen Gatheringin tapahtumista ja uutiskirjeessä vihjaistaan, että samanlaisia online tapaamisia voidaan järjestää jatkossakin, jos faneilla on siihen kiinnostusta.

Tribemasterin epämääräisestä toiminnasta varoitellaan. Tätä "olentoa" voit seurata facebookissa, twitterissä ja sillä on tietenkin myös oma youtube kanava. Tribemaster on lähettänyt uuden viestin Youtubeen:

Jos et ole vielä käynyt katsomassa puku- ja meikkiparaatin kuvia ja tykkäämässä suosikeistasi niin nyt kannattaa tehdä se. Sinun täytyy olla kirjautunut facebookiin jotta voit antaa äänesi. Gallerioita on yhteensä 5 kpl. Osa näistä kuvista ovat todella uskomattoman hienoja! Eräs fani on tehtaillut monta Amberin asukokonaisuutta, teknoasut ovat myös mielestäni upeita. Kolmas päivä heinäkuuta (illalla, Uuden-Seelannin aikaa. Suomen aikaa jo 9 tuntia aikaisemmin) julistetaan kolme parhaiten äänestettyä, ja he voittavat palkinnon. Mene tästä galleriaan. (klikkaa sivun ylälaidasta ‘albumit’ niin saat myös muut albumit näkyviin)

Jos et ehtinyt paraatiin niin Klaanityylejä ja meikkejä voi tehtailla ihan muuten vaan ja laittaa vielä myöhemminkin näytille facebookiin tai lähettää vaikka cloudille fanipostina..

Lähteet: Tribeworld, Tribemaster, Tribe Official Facebook

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.