Arkiston otsikkokuva

LIITY FACEBOOK RYHMÄÄN

27.8.2013 Postittanut Katharine

The Tribe Klaani Facebook ryhmä on nyt täällä! Liity mukaan! Innostu keskustelemaan kaikesta mahdollisesta Klaaniin liittyen ja hieman myös sen ohi! Kiinnostu itse ottamiesi kuvien kuten fanitaiteen lisäämisestä kuvakansioihin! Kommentoi uusimpia Klaani uutisia, vastaa kiinnostaviin kyselyihin ja tutustu muihin aiheesta pitäviin! Tutki tiedostoista usein kysyttyjä kysymyksiä (esimerkiksi mistä voit ostaa Klaani dvd:tä), Klaani aiheisia linkkejä ja muita mielenkiintoisia juttuja! Tervetuloa liittymään!

SYNTYMÄPÄIVÄSANKAREITA

22.8.2013 Postittanut Zipzu

Monique Tonkin, entiseltä sukunimeltään Cassie (Siva) juhli syntymäpäiväänsä eilen 20.8. ja huomenna on jopa kahden sarjan näyttelijän syntymäpäivä! Dan Weekes-Hannah (Ved) ja Sarah Major (Patsy) ovat syntyneet kaiken lisäksi samana vuonnakin! Onnea kaikille kolmelle!

SYNTYMÄPÄIVIÄ

11.8.2013 Postittanut Zipzu

Ari Boylad (KC) juhli syntymäpäiväänsä eilen 10.8. ja toinen Klaanin näyttelijä Jacinta Wawatai (Hiiri) juhlii huomenna! Onnea kummallekin tämän kortin myötä!

CALEB LYHYTFILMISSÄ

11.8.2013 Postittanut Zipzu

Caleb Rossin (Lex) esiintyy lyhytfilmillä Tempting. Lyhytelokuva on ladattu YouTubeen vuonna 2008, mutta tarkkaa tietoa sen valmistusvuodesta ei ole.

Lähde: TribeHeaven

VANESSA STACEY JULKAISEE LEVYN

7.8.2013 Postittanut Zipzu

Tänään syntymäpäiväänsä juhliva Vanessa Stacey (Alice) on aikeissa julkaista oman levyn! Hänen kuulumisaan voi seurata facebookista ja hänen musiikkiaan voi kuunnella SoundCloudista.

Lähde: TribeHeaven

CALEBIN DOKUMENTTI DVD:LLÄ

7.8.2013 Postittanut Zipzu

Caleb Rossin (Lex) tähdittämä dokumentti The Last Dogs Of Winter on julkaistu DVD:llä. DVD:n voi ostaa täältä. DVD on saataina NTSC ja PAL formaateissa.

Lähde: TribeHeaven

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.