Arkiston otsikkokuva

SLADE PRETRIBE OSA #5

31.8.2012 Postittanut Jeanne


Eletään elokuun viimeistä päivää, ja se merkitsee myös sitä, että Sladen tarina saa päätöksensä. Lue tarinan viides ja viimeinen osa tästä.

Syyskuussa on vuorossa ihan uusi pretribe.
DWAYNEN TRAILEREITA

31.8.2012 Postittanut Zipzu

Dwayne Cameronin (Bray) lyhytelokuvasta Holding the Sun on ilmestynyt hieno uusi traileri. Dwayne on elokuvassa ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja. Lisäksi hän näyttelee elokuvassa. Voit katoa trailerin alta.

Myös toisesta Dwaynen lyhytfilmistä on ilmestynyt traileri. Tämän lyhytfilmin nimi on Pleroma ja sen kesto on 12min. Dwayne on toiminut elokuvan ohjaajana, tuottajana, editoijana ja äänisuunnittelijana. Elokuvassa esiintyy Dwaynen lisäksi David McCartney ja Sarah James.

Lähde: Dwayne Cameron Official Facebook

NICK TÄYTTÄÄ 31 VUOTTA

28.8.2012 Postittanut Zipzu

Nick Miller (Pride) juhlii 29.8 syntymäpäiväänsä ja sen kunniaksi virallinen taho on ladannut Nickin videohaastattelun nettiin. Katso se alta.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

SLADE PRETRIBE OSA #4

27.8.2012 Postittanut Jeanne


Lupasin uuden osan Sladen tarinaan ja tässä se nyt on! Lue osa 4. Tämä on erityisen kiinnostava osa. Tässä osassa viimeistään paljastuu, että kursivoidut aloitukset ovat välähdyksiä lähemmäksi nykyhetkeä ja sarjan tapahtumia. Meille selviää myös mitä Slade sai tietää lukiessaan kirjettä, ja millainen on Sladen ja Megan veljessuhde. Entä millainen hahmo Angie on? Ajatuksia voi jakaa foorumilla!

SELKEYTTÄ NAVIGOINTIIN!

26.8.2012 Postittanut Jeanne

Olen ryhmitellyt pretribe, 'Muut hahmot', sivua vähän uudestaan ja uudistin vähän joitain kuvakkeita. Slade ei esim. kuulu ostarinrottiin, joten hän löytyy tältä "Muut hahmot" sivulta. Siispä tältä sivulta löydät nyt myös Sladen tarinan, ja siihen johtavan kuvakkeen. Ps. Tsekkaa, myös Teknot ovat saaneet uuden "liekehtivän" ilmeen. ;)

Olen tehnyt ne lupaamani pikkukuvakkeet Klaanivalikko sivulle. Aihepiirejä oli ryhmitelty sivulla aikaisemminkin, mutta nämä kuvakkeet toivottavasti selkiyttävät entisestään aihejakoa ja helpottavat navigointia. Teitä varten sivuja pidämme ja iloitsemme aina palautteesta! :D

Jos et ole vielä lukenut kolmea jo ilmestynyttä osaa Slade tarinassa niin hopi hopi lukemaan, sillä tarina saa pian jatkoa! Ja keskustelu käy kiivaana foorumilla, joten sinne vaan kommentoimaan. :)

TRIBEMASTER VIESTI #8

26.8.2012 Postittanut JeanneTribemaster kysyy kuka on Luke, ja mihin Valitut oikeasti uskovat?

Lue viesti 8.

Oletko lukenut Luken menneisyydestä ennen virusta? Hän esiintyi Hurjissa(ks. esim. 1. kauden 41. jakso) ennen kuin liittyi Valittuihin.

TRIBEMASTER VIESTIT #6, #7

23.8.2012 Postittanut Jeanne


'Kotka' - kuka hän on?
Kadonneen ostarinrotan henkilöllisyys puhuttaa. Tribemaster jakaa lisää vihjeitä häntä koskien. Päivityksessä kerrotaan myös mielenkiintoisen kuuloisesta klaanista, jonka luona tuo entinen Ostarinrotta on viime aikoina viihtynyt. Lue viesti 6 ja viesti 7.

Tribemaster osio löytyy myös ylläolevasta klaanivalikosta. Suunnitelmissa on lähiaikoina selkiyttää valikkoa niin, että sieltä löytää jatkossa jutut paremmin.

TRIBEMASTER VIESTIT #4, #5

22.8.2012 Postittanut Jeanne

Tribemaster muuttuu filosofiseksi, kun eräs kadonneeksi luulemamme henkilö ilmestyy takaisin kuvioihin. Mutta kenen seurassa? Tiedätkö kenestä Ostarinrotasta on kyse? Lue viesti 4 ja viesti 5.

SLADE PRETRIBE

20.8.2012 Postittanut Jeanne

Sladen menneisyys, osa 3… jossa paljastuu kirjeen sisältö, ainakin osa siitä, lisää saamme kuulla myöhemmin. Lisäksi meille kerrotaan ”eristetystä osastosta”, ja minkä uskomattoman näyn Slade kohtaa mennessään selvittämään mieltään juna-asemalle… Lue osa 3.

Sladen pretribessa on yhteensä viisi osaa. Pysykää mukana! Keskustelua aiheesta käydään foorumilla. Tule mukaan keskustelemaan! (Foorumilinkin löydät oikealla olevasta sivupalkista tai tästä.)

Katsele aikaisempia pretribeja.

Koitan saada seuraavaan päivitykseen mennessä Sladen kuvakkeen tehtyä.

TRIBEMASTER, VIESTI #3

19.8.2012 Postittanut Jeanne

Suomennan Tribemasterin päivityksiä alusta lähtien. Valitut puhuttavat ja pelottavat kaupunkilaisia. Lue viesti.

SLADE PRETRIBE

17.8.2012 Postittanut Jeanne

Muistatte ehkä vielä kuinka viime osassa Slade istui kaihoisana asemalla ja ajatteli jotain henkilöä, joka oli hylännyt hänet. Tässä osassa saamme tietää kuka tuo henkilö oli. Slade tekee myös odottamattoman löydön kuluttaessaan sateisena päivänä aikaa ullakolla. Lue Sladen tarinasta osa 2.

UUSI JAKSO YOUTUBESSA

12.8.2012 Postittanut Zipzu

Klaanin viralliselle kanavalle Youtubeen on jälleen ladattu yksi uusi jakso. Kyseessä on ensimmäisen kauden kuudes jakso. Voit katsoa sen alta.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

SLADE PRETRIBE

8.8.2012 Postittanut Jeanne

Onko ollut pretribeja ikävä? No nyt niitä on tulossa taas lisää! :) Seuraavaksi on vuorossa Sladen pretribe, joka käsittää yhteensä komeat viisi osaa! Mitä mahdamme oppia Sladesta näin pitkän tarinan myötä? Ensimmäinen osa on nyt joka tapauksessa suomennettu ja se on tässä luettavissa. Tarina alkaa melko surrealistisesti, mutta ei pidä hämääntyä, jatkakaa vaan lukemista. ;) Lisää suomennan sitä mukaa kuin ehdin.

Slade Pretribe - osa 1

Sladen tarina liittyy viime kertaiseen Megan tarinaan tietenkin todella mainiosti, sillä Slade on Megan isoveli. Vaikka yhdennäköisyyttä on vertailtu foorumillakin moneen kertaan ja ihmetelty että Onko tämä muka mahdollista? Myös Mega-fanien kannattaa siis lukea Sladen tarina huolella. Ehkä se antaa jotain vastauksia, tai herättää lisää kysymyksiä?

Huom. Tämä tarinaa ei löydy vielä pretribe sivulta. Teen kuvakkeen sinne myöhemmin. Muistutukseksi, nämä tarinat löytyvät 'Aikakone'-otsikon alta.

UUSI FANISIVU TYÖN ALLA

6.8.2012 Postittanut Zipzu

Koko The Tribe - Klaanin ylläpito on nyt kesän aikana työstänyt myös toista fanisivua, joka on tarkoitus avata nyt syksyllä. Emme missään nimessä unohda TTK:ta, vaan haluamme tämän sivun lisäksi tarjota myös kattavan Nälkäpeliä käsittelevän sivuston. Sivu tulee aukeamaan tänne. Nälkäpelistä ja Klaanista löytyy yllättävän paljon yhtäläisyyksiä. Oletteko ajatelleet esimerkiksi, että kummassakin maa on jaettu sektoreihin (Klaani) tai vyöhykkeisiin (Nälkäpelissä). Lisäksi kummassakin on uudellee maailmalle luotu uudet lait. Lisää yhtäläisyyksiä voit lukea pian uudelta sivustoltamme!

TOMIN ELOKUVA VOITOKAS!

6.8.2012 Postittanut Zipzu

Tom Hern (Ram) kertoo facebookissa, että hänen tuottama lyhytelokuvansa Lamb sai tuomariston myöntämän palkinnon ja oli myös yleisön valinta NZ Film Festival'lla. Onnea Tomille ja myös Sam Kellylle (Hawk), joka kirjoitti ja ohjasi elokuvan.

Lähde: Tom Hern Facebook

LAURAN JA DANIELIN YHTEINEN PROJEKTI

6.8.2012 Postittanut Zipzu

Hyvää elokuuta kaikille kävijöille!

Virallinen taho latasi Klaanin viralliselle kanavalle YouTubeen aiemmin videon, jossa esiintyy Laura Wilson (May) ja Daniel James (Zoot). Video esiteltiin ennen näkemättömänä materiaalina Mayn ja Zootin romanssista, mutta ainakin Tribe Heavenin saamien tietojen mukaan todellisuudessa kuvamateriaali taitaakin olla opetusvideolta Choise, jossa kumpikin näyttelijä on ollut mukana. Choise kuvattiin suunnilleen samaan aikaan Klaanin toisen kauden kanssa ja sitä kautta Laura taisi saada roolinsa Mayna. Jos et ole nähnyt vielä videota, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Tribe Heaven

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.