Arkiston otsikkokuva

MICHAELIN CHAT

28.8.2011 Postittanut Zipzu

Michael Wesley-Smith (Jack) chattasi tänään aamulla facebookissa fanien kanssa ja paikalla oli todella apljon faneja. Jack näyttäisi olevan hyvin suosittu hahmo. Noin tunnin kestäneen cahtin aikana tuli 750 viestiä kyselyketjuun. Chatin aika selvisi, että Michael pitää koirista enemmän kuin kissoista, hänen suosikki bändinsä on U2 ja Michael haluaisi vierailla Afrikassa! Chatin jälkeen fani perusti facebookiin fanisivun Michael Wesley-Smithille, eli jos olet fani, käy tykkäämässä! :) Suomennos chatista tulossa sivustolle!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

MUISTUTUS CHATISTA

27.8.2011 Postittanut Zipzu

Michael Wesley-Smith chattaa huomenna 28.8. aamulla klo11.00 alkaen fanien kanssa facebookissa!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

KLAANIN NÄYTTELIJÖIDEN MUITA PROJEKTEJA

27.8.2011 Postittanut Katharine

Dwayne Cameron (Bray) näyttelee Basement Theatressa Aucklandissa. Hän on mukana projektissa nimeltään Reasons To Be Pretty. Hän näyttelee yhdessä Delaney Tabronin (joka työskenteli Dwaynen kanssa elokuvassa Denial), Andrew Munron ja Nicole Vuletan kanssa.

Michelle Ang (Tai-San) näyttelee elokuvassa nimeltään The Beaver. Hänen hahmonsa näkyy kuitenkin vain lyhyesti Jodie Fosterin näyttelemän Meredith Blackin tietokoneruudulla. Michellen nimi ei myös esiinny lopputeksteissä. Katso kuvat tästä ja tästä.

Antonia Prebble (Trudy) näyttelee lomaohjelmassa nimeltään My Kind Of Place Uuden-Seelannin kanavalla TV1 27.8.2011. Ohjelma esittelee uusiseelantilaisille vaihtoehtoisia lomakohteita Australiassa. Katso kuvat täältä, täältä ja täältä.

Fleur Saville (Ruby) esiintyy ohjelmassa nimeltään Underbelly: Land of the Long Green Cloud. Hänen hamonsa on Sue Macpherson. Sarja sijoittuu 1970-luvun Uuteen-Seelantiin. Se kertoo oikeasta Mr Asiasta, Marty Johnstonesta, jota näyttelee Dan Musgrove, sekä Uuden-Seelannin ensimmäisestä huumekartellista Syndicatesta. Sarjan pohjalla on siis tositarina. Sarjassa esiintyy myös Tom Hern (Ram), joka näyttelee hahmoa Billy Kirby. Katso kuva tästä.

Lähde: Tribe Heaven

VIDEOITA LIITTYEN NÄYTTELIJÖIDEN PROJEKTEIHIN

25.8.2011 Postittanut Zipzu

Beth Allenin (Amber) voi bongata alla olevalta videolta, jossa ollaan sarjan Shortland Street kuvauksissa. Mukana oli myös rugbyn pelaajia, kuten aiemmin uutisoimme.

Seuraavasta videosta näet Fleur Savillen (Ruby) esittämässä roolihahmoaan Eva Peacocke tv elokuvassa Tangiwai. Fleur on elokvuassa tummahiuksinen!

Alla olevasta Wellington Law Revue 2011:n trailerista voi bongata Jennyfer Jewellin (Ellie).

Wellington Law Revue 2011 Trailer from Wellington Law Revue on Vimeo.

Jessie Gurunathan (farmin tyttö Dawn) esiintyy musiikkivideolla Bulletproofin kanssa. Kappale on nimeltään Dup Me Grazy. Jessie on julkaisemassa myöhemmin myös oman albumin. Hän toimii myös kameran takana tuotantoyhtiössä Fish ‘n’ Clips, joka tuotti mm. P-Moneyn musiikkivideon Dance with Me, jossa esiintyy Klaanista tuttu meryl Cassie (Ebony).

Lähde: Tribe Heaven

AFFIEN PÄIVITTELYÄ

23.8.2011 Postittanut Zipzu

Ilmoittelen nyt, että käyn tässä lähipäivinä läpi affeja ja poistelen lopettaneita sivuja ja sivuja, jotka vaikuttavat kuolleilta. Olen myös muutamia uusia sivuja pyytänyt yhteistyöhön. Uudet affit ovat aian tervetulleita ja pyyntöjä voi lähettää vaikkapa tagissa. Muista kuitenkin katsoa ensin kriteerit!

Toinen ilmoitusasia koskee Jeanne valvojaa, joka pitää nyt hieman taukoa sivuston päivittelystä ja uutisoinnista. Eli sillä aikaa yhteyttä kannattaa ottaa minuun tai Katharineen, jos jotain kysyttävää tms tulee. Ilmoittelemme, kun Jeanne on jälleen paremmin touhussa mukana.

VIESTI TRIBEMASTERILTA

22.8.2011 Postittanut Zipzu

Tribemaster on jättänyt YouTubeen videoviestin, jossa hän kertoo mm. seuraavan cd:n ilmestyvän syyskuussa ja mahdollisesta Klaani radiosarjasta. Myös DVD-boxeja tullaan julkaisemaan lähitulevaisuudessa. Tribemaster mainitsee myös, että olisi mielestään hyvä vaihtoehto äänikirjojen lukijaääneksi! KAtso video alta.

Lähde: TribeWorld

VOITA POSTIKORTTEJA!

21.8.2011 Postittanut Zipzu

Muistutuksena kaikille suomalaisille faneille: Foorumilla on menossa aktiivisuuskilpailu, jossa siis kaikien elokuun loppuun mennessä 15 viestiä kirjoittaneiden kesken arvotaan Raymond Thompsonin nimikirjoituksella varustettuja postikortteja! Vielä ehdit mukaan arvontaan, sillä aikaa on vielä noin kymmenen päivää! Arvonnasta lisää foorumilla, johon pääset tästä. Foorumille on rekisteröidyttävä ja rekisteröityminen vahvistetaan vielä ylläpidon puolelta (tämä tapahtuu yleensä vuorokauden sisään).

KLAANIN NÄYTTELIJÖIDEN MUITA PROJEKTEJA

21.8.2011 Postittanut Katharine

Caleb Rossin (Lex) dokumentti nimeltään Last Dogs Of Winter esitetään Toronto International Film Festival 2011 tilaisuudessa. Dokumentin on kuvannut Costa Botes, jonka hartain toive oli päästä sen kanssa Torontoon. Lisää dokumentista voit lukea heidän sivuiltaan ja facebookista.

Beth Allen (Amber) näyttelee Brooke Freemania Shortland Street sarjassa. Hän pääsi kuvaamaan New Zealand All Blacks rugby pelaajien kanssa. Mukana ovat Jerome Kaino, Kevin Mealamu ja Anthony Boric.

Fleur Saville (Ruby) esiintyi televisioelokuvassa nimeltään Tangiwai 14.8.2011. Fleur näytteli hahmoa nimeltään Eva Peacocke, joka on pääosassa olevan Nerissa Loven ystävä.

Miriama Smith (Moz) on osallistunut Uuden-Seelannin hyväntekeväisyyteen. Tällä hetkellä hän on mukana Queenstown Challengessa, joka kuuluu Cure Kids hyväntekeväisyyteen. Hänen tehtävänään on kulkea Queenstownista Aucklandiin ystävänsä Jo Holleyn kanssa vain kymmenen Uuden-Seelannin dollaria taskussaan. Heitä voi sponsoroida nettisivun kautta. Miriama uskoo, että haasteen aikana vuodatetaan verta, hikeä ja kyyneleitä. Hän ei kuitenkaan usko sen olevan mitään verrattuna siihen, mitä kriittisesti sairaat lapset joutuvat kokemaan. Aiemmin 26.7 Miriama osallistui Kids Can hyväntekeväisyyteen, jonka hyväntahdonlähettiläänä hän on toiminut vuodesta 2005 alkaen. Silloin hän pakkasi ruokalaatikoita Uuden-Seelannin köyhille lapsille. Miriama on todennut, että Uutta-Seelantia pidetään idyllisenä paikkana. Hänen mielestään ihmisiä pitää muistuttaa tosiasioista eli nälkää näkevistä lapsista ja siitä, että lapsia voidaan auttaa.

Jennyfer Jewell (Ellie) esiintyi 17.-19.8.2011 komediassa Wellington Law Revue. Lisää tietoa aiheesta löytyy facebookista.

Lähde: Tribe Heaven

SAM KELLY JA TOM HERN TEKEVÄT YHTEISTYÖTÄ

19.8.2011 Postittanut Zipzu

Sam Kelly (Ekojohtaja Hawk) on viime vuosina kirjoittanut ja ohjannut lyhytelokuvia. Hänen viimeisin elokuva on nimeltään Lambs, joka kertoo nuoresta huumediileristä, jota pahoinpidellään kotona. Sam on kirjoittanut ja ohjannut lyhytelokuvan ja hänen co-producer on ollut Klaanista tuttu Tom Hern (Ram). Tom Hernin ja James Napierin (Jay) yhteinen tuotantoyhtiö Four Knights Film on studio elokuvan takana. Näet kuvia LAmbs elokuvasta ja pääset lukemaan siihen liittyvät viimeisimmät uutisen kun tykkäät elokuvan sivustosta facebookissa. IMDb:ssä on listattu tarkemmin kaikki tuotannot, joissa Sam Kelly on ollut mukana.

Lähde: Tribe Heaven

MICHAEL WESLEY-SMITHIN CHAT JA UUDET VIDEOT

12.8.2011 Postittanut Zipzu

Michal Wesley-Smith (Jack) chattaa pian (28.8.2011) fanien kanssa facebookissa ja sitä ajatellen Cloud9 on ladannut YouTubeen sarjan Atlantis High kaksi ensimmäistä jaksoa. Sarjan pääosassa on siis Michael. Sarjassa nähdään myös monia muita Klaanin näyttelijöitä. Katso ensimmäinen jakso täältä ja toinen täältä.

YLEISESTI UUTISIA CLOUD9:LTÄ KOSKIEN KLAANIA

12.8.2011 Postittanut Zipzu

Cloud9 on julkaissut tiedotteen, jossa kerrotaan hieman missä mennään. Katso koko tiedote englanniksi täältä.

Klaanista tekeillä oleva elokuva on edelleen kehittelyvaiheessa ja virallinen taho jakaa uutta tietoa elokuvasta heti, kun sellaista on tarjolla. Eli huhuihin ei kannata uskoa, vaan seurata virallisia tiedotuskanavia.

Tulevat novellit ja Rayn Keeping the Dream Alive nimeä kantava kirja ollaan julkaisemassa myös äänikirjoina. Nyt Cloud9 ottaa vastaan ehdotukia siitä, kuka kirjat voisi nauhalle lukea. Voit ehdottaa suosikki näyttelijääsi sarjasta vaikkapa täällä.

Cloud9 on luonut nyt Klaani tv-sarjalle oman kanavan YouTubeen ja sinne tullaan lisäämään kaikkea Klaaniin liittyvää materiaalia. Toistaiseksi siellä on kolme videota, mutta lisää on tietenkin tulossa. Varmasti ainakin Klaaniin liittyvät musiikkivideot tullaa kanavalle lataamaan, koska Abe Messiah video sieltä jo löytyy. Kanavalta löytyy myös kooste Klaanin näyttelijöistä esittämässä kyseistä kappaletta. Sen voitte katsoa tästä alta. Ja kolmas video on spinoff The New Tomorrow'n traileri.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

OSTARINROTTIA MUISSA ROOLEISSA

12.8.2011 Postittanut Zipzu

Tiesittekö, että jotkut Klaanissa myöhemmillä kausilla esiintyneet näyttelijät ovat aiemmilla kausilla esiintyneet jossakin pienemmässä sivuroolissa? Myöhemmin Ostarinrotissa esiintyneitä näyttelijöitä voi bongata esim Hurjien joukoista ensimmäisen ja toisen kauden aikana. Esimerkkinä vaikkapa Sammy eli Lucas Hayward, jonka voi bongata täästä kuvasta Hurjana. Hän on siis kuvassa oikealla.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

"JACK" CHATTAA

9.8.2011 Postittanut Zipzu

Seuraavassa facebookissa pidettävässä chatissa on vieraana Jackia näytellyt Michael Wesley-Smith ja nyt chatin ajankohdasta on tarkempaa tietoa! Chat pidetään 28.8. klo20 paikallista (Uuden-Seelannin) aikaa ja tämä on Suomessa siis aamulla klo11. Hyvä aika siis meilel suomalaisille! Muistakaa olla tällöin paikalla facebookissa! Jack on ollut kautta aikain hyvin suosittu hahmo sarjassa ja chattiin odotetaankin paljon innokkaita faneja.

Lähde: TribeWorld

KALENTERI JA GALLUP

7.8.2011 Postittanut Zipzu

Ehdin nyt päivittää kuukauden kalenterin ja gallupin. Kalenteripohjia (ilman päivämääriä) löytyy edelleen täältä. Edellisen gallupin tulokosen voi käydä katsomassa täältä.

ROPECON JA SEURAAVA MIITTI CHATISSA

2.8.2011 Postittanut Zipzu

The Tribe - Klaani osallistui pienen porukan voimin viime viikonloppuna järjestettyyn Ropecon tapahtumaan Espoon Dipolissa. Kyseessä oli ensimmäinen livemiittimme ja varmasti jatkossakin tulemme sellaisia järjestämään, koska vietimme nytkin erittäin hauskan sunnuntain yhdessä. Myöhemmin saatamme julkaista sivustolla tai foorumilla kuvia tapahtumasta, sillä olimme pukeutuneet tietenkin klaanihenkisesti. Jaoimme tapahtumassa muutamia käyntikortteja mainostaaksemme sivustoamme.

Huomenna on jälleen tarkoitus pitää miitti sivuston chatissa klo18-21 ja paikalle ovat tietenkin kaikki halukkaat tervetulleita! Chattiin pääsee helposti tagboardin yllä olevasta linkistä. Toivottavasti moni saapuu paikalle ja pääsemme vaihtamaan kuulumisia keskenämme!

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.