Arkiston otsikkokuva

GARETH REEVES

29.8.2010 Postittanut Jeanne

Olen päivittänyt näyttelijät-listaa ja sieltä löytyy nyt kaikkien sivuosienkin näyttelijät. Muistatteko esim. Hunga:n, entisen Demon Dogsin toiselta kaudelta, joka varasteli torilla ja Ebony vangitsi hänet ostarin viemäriin?

Hungaa näytteli Gareth Reeves. Esiintyminen Klaanissa on vuodelta 2000 ja sen jälkeen on kerinnyt tapahtua paljon. Gareth Reeves on jatkanut näyttelijänä ja näkynyt sen jälkeen parissa elokuvassa ja lukuisissa tv-ohjelmissa ympäri Australiaa ja Uutta-Seelantia.

Hän voitti palkinnon Uusiseelantilaisesta tv-sarjasta vuonna 2006, jolloin hän näytteli yksinäisen leipurin roolissa The Insiders Guide to Love:ssa. Tämä sarja kahmi paljon muitakin palkintoja. Sen jälkeen hän on näytellyt huumediileriä Austraalialaisessa hittisarjassa Underbelly, kultin jäsentä The Cult:issa, ja on näytellyt myös filmeissä parantunutta narkkaria A Song of Good:issa ja rikoskirjailijaa I'm Not Harry Jenson:issa.

Hän on näytellyt pääosaa myös tv-kauhujännäri Tracker:issä Temuera Morrisonin ja Brit Ray Winstonen rinnalla.
Hän on esiintynyt myös Go Girls-sarjassa vuosina 09-10, sekä on ollut jossain muissa tv-tuotannoissa ja lyhytelokuvissa mukana.

Katso näyttelijän demovideo.

Reevesin uusin tempaus on sivuosarooli Ice nimisessä action-leffassa, jota jälkityöstetään parhaillaan. Elokuva on Nick Copusin ja Ray Hardingin yhteistyössä kirjoittama ja Nick Copusin ohjaama ja sen pääosassa nähdään tietysti Tom Hern! Muita pääosanäyttelijöitä ovat mm. Richard Roxburgh ja Frances O'connor. True Bloodin "Bill" eli Stephen Moyer on myös mukana tämän elokuvan näyttelijäkaartissa sekä Sam Neill ja Claire Forlani.

Lähde: IMDb, NzOnScreen.Com

SYYSKUUN VALINNAT

27.8.2010 Postittanut Zipzu

Kuukauden valinnat tulevat nyt hieman etuajassa, sillä muutan tänä viikonloppuna ja sen seuraksena olen määrittelemättömän pitkän ajan ilman tietokonetta, koska kannettavani on huollossa. En siis pääse päivittämään sivuja tai tekemään kuukauden valintoja myöhemmin. Onneks sivulta löytyy pari muutakin valvojaa, jotka hoitavat homman minun ollessani estynyt. Oikein hyvää syyskuun alkua siis kaikille! Palailen mahdollisimman pian päivityspuuhiin!

Kaikki kuukauden jutut löytyvät täältä. Muutin kaikki muut, paitsi gallupin. Voitte edelleen vastailla vanhaan galluppiin. Kuukauden kalenterin voi katsoa suoraan tästä. Kuukauden sivuksi valitsin nyt HilaryLovers.Netin. Onnea! Palkinto ja perustelut löytyvät täältä.

FLEURIN HAASTATTELU

22.8.2010 Postittanut Zipzu

FleurSaville (Klaanin Ruby) antoi haastattelun Auckland City Harbour News lehdelle. Haastattelussa hän kertoo mm. tulevista Vagina Monologeista, joissa ovat mukaan siis myös Antonia Prebble ja Beth Allen. Fleurin mielestä monologit ovat erityisen hyvä tapa naisporukoille tulla viettämään iltaa viinilasien ääressä ja varmasti he pystyvät samaistumaan monologeihin. Voitte lukea Fleurin haastattelun englanniksi kokonaan netistä täältä. Lisää infoa Vagina Monologeista täällä, The Basement teatterin sivulla.

Lähde: Tribe Heaven

UUTISIA ANTONIASTA

18.8.2010 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Klaanin Trudy) esiintyi tänään kahteen kertaan televisiossa uusiseelantilaisten fanien iloksi.

Ensimmäiseksi hänet nähtiin ohjelmassa Good Morning NZ ja haastattelussa hän puhuu mm. tulevista Vagina Monologeista. Antonia esittää monologeja samoina iltoina kuin hänen näyttelijäkollegansa Beth Allen ja he ovat siis lavalla to 26.8.2010, ti 31.8.2010, la 4.9.2010 ja to 9.9.2010. Haastattelussa Antonia paljastaa myös, että on laajentamassa uraansa Australian ja Amerikan suuntaan, ehkä muuallekin päin maailmaa. Onnea hänelle! Alla vielä haastattelu videona.

Antonia nähtiin vielä ohjelmassa Campbell Live, jossa näytettiin aikaisemmin nauhoitettu haastattelu liittyen hyväntekeväisyysalbumiin, jota Antonia nauhoittaa. (Tästä hyväntekeväisyysalbumista voit lukea hieman lisää pari päivitystä alempaa.) Voit katsoa tämän haastatteluvideon täältä.

Lähde: Tribe Heaven

PIENIÄ UUDISTUKSIA

18.8.2010 Postittanut Zipzu

Lisäsin useita pikalinkkejä tuohon navigaation alle. Sieltä löytyy nyt esim täysin uudistettu kartta, johon on lisätty tekstejä eri paikoista ja uusiakuvia. Myös chattiin ja foorumille on nyt omat pikalinkkinsä, joista ne voi avata siis uuteen ikkunaan. Tyyliosio on tulossa, mutta tarkempaa ajankohtaa en osaa vielä luvata. Sen kuvake kuitenkin näkyy jo pikalinkeissä.

Fanitaiteeseen on auennut myös uusi osio, nimittäin kuvamanipulaatiot. Sellä on toistaiseksi vain muutama minun tekeleeni, mutta toivottavasti saamme sinne pian täydennystä kävijöiltä, foorumin käyttäjiltä ja ylläpidolta.

4. TUOTANTOKAUSI AUSTRALIASSA

17.8.2010 Postittanut Zipzu

Uutisoin jo aiemmin, että ABC3 kanava alkoi näyttää Australiassa Klaanin kolmatta tuotantokautta ja nyt siellä nähdään jo neljännen kauden jaksoja 19.8. alkaen! (Voi kun saataisiin uusintoja tänne Suomeenkin, vai mitä?!) Mekin voimme terästää muistojamme neloskauden tapahtumista katsomalla tämän hienon fanin tekemän trailerin kaudesta. Neljäs kausihan toi mukanaan suuria muutoksia, nimittäin teknot saapuivat kaupunkiin.

Lähde: Tribe Heaven

FANITAIDETTA: DOLLZ

14.8.2010 Postittanut Zipzu

Nyt on fanitaiteeseen auennut uusi osio, nimittäin klaaniaiheiset nuket! Sieltä löytyy tällä hetkellä minun ja Jeannen tekemiä nukkeja ja varmasti nukkeja on tulossa vielä lisää! Katso sivulta myös ohjeet, kuinka lähettää oma nukkesi sivulle!

VAGINA MONOLOGEISTA SEKÄ AJATUKSIA KLAANI FANEISTA

13.8.2010 Postittanut Katriina

Vagina Monologit esitetään 25.9.-11.9.2010 Basement Theatressa Aucklandissa Uudessa-Seelannissa. Siitä on nyt ilmestynyt promokuvia, joissa Antonia Prebble (Trudy), Beth Allen (Amber) ja Fleur Saville (Ruby) esiintyvät. Katso kuvat: 1.kuva, 2.kuva, 3.kuva ja 4.kuva.

Klaani sarjan fanit on todettu erittäin lojaaleiksi! Shortland Street sarjan parissa työskentelevä Rachael Keereweer kertoo, kuinka fanit lähettävät sähköpostia ja pyytävät kuvia, kun joku Klaani sarjan näyttelijöistä esiintyy sarjassa. Hän pohtii, kuinka fanit saavat asioita selville. The Sunday News lehden artikkelissa Beth Allen kertoo, että hän onnistui Amberin roolissaan hyvin. Hän kuitenkin toteaa, että kyseessä ei ollut Emmy palkinnon arvoista draamaa. Hän kertoo, että sarja kuitenkin koskettaa yleisöä ja on edelleen suuressa suosiossa. Bethin mielestä Klaani fanit ovat lojaaleimmat, mikä jatkui monen vuoden ajan. Beth oli ajatellut, että sarjan kuvaaminen päättyy yhden kauden jälkeen, mutta se jatkui vielä neljä vuotta.

Lähde: Tribe Heaven

ANTONIA LAULAA JA BETH ON FACEBOOKISSA

8.8.2010 Postittanut Katriina

Antonia Prebble (Klaanin Trudy) laulaa uudella hyväntekeväisyyslevyllä, joka julkaistaan Uudessa-Seelannissa marraskuussa 2010. Levyn tuottaa Monique Rhodes yhdessä OnePeopleRecords yhtiön kanssa. Sillä kerätään rahaa hyväntekeväisyysjärjestö Shinelle (Safer Homes in NZ Everyday). Antonia esittää joululaulun duettona muusikko Massad Barakat-Devinen kanssa. Massad on 16-vuotias poika, jolta on ilmestynyt oma levy.

Beth Allen (Klaanin Amber) on luonut itselleen virallisen Facebook profiilin, jota hänen faninsa voivat seurata. Asia ilmoitettiin ensimmäisen kerran Shortland Tweetissä. Bethille on luotu lisäksi monia faniprofiileja, jotka eivät ole virallisia. Klikkaa itsesi vaikka heti Bethin profiiliin.

Lisäksi Shortland Street sarjasta kuuluu jälleen uutta: Englannissa asuvat saavat nauttia Klaani sarjan näyttelijöiden taidoista, kun Shortland Street sarja pyörähtää siellä käyntiin 23.8.2010 alkaen. Sarjaa esitetään Living TV kanavalla. Englannissa näytettävissä jaksoissa nähdään Tom Hern Baxter Cormackina, Lee Donoghue Hunter McKayna ja Fleur Saville Libby Jeffriesinä sekä Vicky Rodewyk Madison Lodgena.

Lähde: Tribe Heaven

UUSIA JA VANHOJA UUTISIA

5.8.2010 Postittanut Katriina

Damon Andrews (Klaanin Valvoja) tekee Shortland Street televisiosarjan käsikirjoitusta! Hän on mukana lahjakkaassa kirjoittajajoukossa ja kirjoittaa sarjan juonikuvioita. Googlen mukaan Damon on kirjoittanut käsikirjoituksia sarjaan jo vuodesta 2007.

Meryl Cassie (Klaanin Ebony) osallistuu Jono projektiin. Se on komedia, jota esitetään C4 kanavalla Uudessa-Seelannissa. Meryl esiintyy yhdessä jaksossa, jossa nauretaan amerikkalaiselle Glee televisiosarjalle. Jaksossa nähdään myös Uuden-Seelannin Talent ohjelman Shane Cortese, Michael Murphy, Rachael Blampied, Drew Neemia (Klaanin Fisheye) ja Frankie Stevens. Meryl ja Drew ovat esiintyneet yhdessä aiemminkin. He ovat olleet Uuden-Seelannin Christmas In The Park tapahtumassa vuonna 2008. Jakso nähdään Uudessa-Seelannissa 16.8.2010. Katso lopuksi Merylin uudet Facebook kuvat.

Dwayne Cameron (Klaanin Bray) näyttelee televiodraamassa nimeltään Bliss. Se esitetään Uudessa-Seelannissa vuonna 2011. Sen on käsikirjoittanut ja ohjannut Fiona Samuels sekä tuottanut Michele Fantl (MF Films). Bliss kertoo parikymppisestä Katherine Mansfieldistä, joka muuttaa Uudesta-Seelannista aloittaakseen uran kirjoittajana.

Fleur Saville (Klaanin Ruby) juhli Shortland Street sarjan tähtien kanssa sarjan jakson ensi-illassa Academy elokuvateatterissa 27.7.2010. Klaani sarjan näyttelijöistä (jotka parhaillaan näyttelevät Shortland Street sarjassa) paikalla oli ainakin Ari Boyland (Klaanin KC), Lee Donoghue (Klaanin Spike) ja Sally Martin (Klaanin Kandy). Lisäksi huhutaan, että Ari käyttäisi oikeassa elämässä silmälaseja. Katso kuvat: 1.kuva, 2.kuva, 3.kuva ja 4.kuva.

Lähde: Tribe Heaven

ELOKUU

1.8.2010 Postittanut Zipzu

Kuukauden valinnat on jälleen tehty, koska kuu on vaihtunut. Katso kakki kuukauden "uutuudet" täältä. Kuukauden kalenterin voi katsoa suoraan tästä ja kuukauden galluppiin voi vastata taas täällä. Kuukauden sivuksi valitsin nyt Fan GaGan. Onnea! Palkinto ja perustelut löytyvät täältä.

Päivitin myös sanastoa, josta löytyy nyt siis paljon lisää Klaaniin liityviä juttuja listattuna helposti löydettävästi aakkosjärjestyksessä.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.