AIKUISET

Klaani sarjan aikuiset

Klaani sarjassa kaikki aikuiset ovat kuolleet, mutta toisinaan voimme nähdä heitä hahmojen muistojen kautta.

Uutistenlukija

Uutistenlukija kertoo ihmisille siitä, kuinka tappava virus on levinnyt maailmaan. Hän kertoo päätöksestä, kuinka lapset on evakuoitava. Samaan aikaan kaduilla kuuluu kuulutuksia, että kaikkien pitää pysyä sisätiloissa ja odottaa lisäohjeita.

Trudyn vanhemmat

Trudy muistelee vanhempiaan ensimmäisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa. Hän vaikuttaa rakastaneen vanhempiaan todella paljon, sillä heidän jättäminen kuolemaan ja joutuminen evakuoitavaksi on hänelle todella kova isku.

Opettaja

Trudy, Bray, Zoot ja Ebony ovat olleet samalla luokalla. Trudy ja Ebony muistelevat kouluaikojaan toisella tuotantokaudella. Oppitunnilla opettaja luennoi sirkoista.

Brayn ja Zootin isä

Trudy muistelee toisella tuotantokaudella, kuinka Brayn ja Zootin isä kuoli Brayn läsnäollessa sairaalassa. Isä toivoi, että lapset eivät toista aikuisten virheitä omassa elämässään.

Lexin ja Ryanin kouluttajat

Ryan muistelee toisella tuotantokaudella, kuinka hän ja Lex olivat evakuoituna maalle. Heidän elämänsä muistutti armeijaa. Heillä oli ilkeä nainen kouluttajana. He joutuivat raadin eteen rangaistaviksi, vaikka he eivät olleet tehneet mitään väärin.