YHTEISTYÖHÖN

Säännöt ja kriteerit yhteistyöläisille

Haluatko yhteistyöhön Abadeo sivuston kanssa? Lue kriteerit ja laita viestiä tagiin, niin affipyyntösi huomioidaan sieltä. Jos sivusi täyttää kriteerit, jotka eivät ole kovin vaativat, niin pääset kyllä varmasti affiksi.

KRITEERIT
- Tasokkuus ja html-kielen taito: Affiksi ei oteta hätäisesti kokoon kasattuja sekavia fanisivuja, joilta löytyy tuhatta eri fonttia ja väriä. Affeiksi ei myöskään hyväksytä erilaisia valmisleiskallisia (freewebs easy, suntuubin valmisleiska, blogger, yms) fanisivuja, joiden tekemiseen ei tarvitse ollenkaan html-kielen taitoa. Emme hyväksy affeiltamme myöskään suoralinkitystä muilta fanisivuilta (ilman lupaa) tai muuta luvatonta kopiointia.
- Kunnolla sisältöä: Älä hae affiksi keskeneräisellä sivustolla. Affiksi ei oteta sivustoja, joilla ei ole muuta sisältöä kuin etusivu ja affit. Eli tekstiä enemmän kuin pari riviä ja ei pelkkiä kuvia/uutisia.
- Sivustosi on fanisivu.
- Sivustosi täytyy olla auki kun ilmoittaudut affiksi. Ei "hiatus" tai "coming soon" ilmoituksia.
- Jos sivustosi hyväksytään affiksi, sinun täytyy linkittää Abadeo sivusto, viimeistään heti affipyynnön hyväksynnän jälkeen. Ei suoralinkitystä. Se, löytyykö sivultasi Abadeon linkki, tarkistetaan.

Eliteä koskevat säännöt:
- Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta valitsemme mielivaltaisesti affit, jotka pääsevät eliteen. Sinne pääsevät ulkoisesti hienot, sisällöllisesti kattavat ja yleisesti aktiiviset fanisivut, jotka ovat olleet pitkään pystyssä. Voit aina tietenkin kysyä myös eliteksi pääsyä. Aina kannattaa yrittää.
- Eliten sivujen tulisi olla tasokkaita ja pitkäikäisiä (ainakin muutamia kuukausia pystyssä ja aktiivista päivitystä). Valitettavasti en siis hyväksy eliteen juuri perustettuja sivuja. Tämä vain siksi, että nykyään niin moni tuore sivusto lopettaa melkein heti toimintansa ja linkkejä on turhauttava lisäillä ja poistella jatkuvasti.

Top-affeja koskevat säännöt:
- Top affeihinkaan ei oteta mielelläni vasta perustettuja sivustoja. Hae mieluummin top affiksi vasta, kun sivustosi on ollut ainakin pari kuukautta pystyssä ja aktiivinen. On ikävää poistaa jatkuvasti lopettaneiden tai vain "kuolleiden" sivujen linkkejä.