JOULUKALENTERI

24. luukku

Hyvää Joulua kaikille!

Tämän päivän luukusta löytyy jouluhaasteen satoa, joka siis on pyörinyt foorumillamme hieman yli kuukauden ajan ja kaikki halukkaat ovat saaneet siihen osallistua. Töitä tuli pari ja ne ovat nyt meidän joululahajmme teille! Töistä voi keskustella foorumilla ja siellä voi myös ideoida tulevia haasteita.


SIFERA:

(klikkaa kuvaa isommaksi!)

Aloin ensin ompelemaan Ebony -nukkea, mutta se jäi koulukiireiden alla keskeneräiseksi. Niimpä nyt joulukiireiden alla tein tämän Amber -massanuken muutamassa tunnissa. Tämmöinen massanukke on parasta tehdä päivässä valmiiksi, koska etenkin ihon värinen massa on todella hankalaa käsitellä ja muutenkin massa sulaa helposti. Tämä on itseasiassa vasta toinen tekemäni massanukke, joten harjoittelen vielä. Olinkin halunnut tehdä jonkun Klaaninuken massasta ja nyt siihen tuli tilaisuus :) Tavoittelin nukessa aasialaista chibi-sarjakuvatyyliä, jossa vartalonosat ovat pulleita, mutta halusin niihin silti jotain muotoa ja tein Amberista hoikan. Mulla ei ollut ollenkaan kuvaa mallina kun tein tätä, joten yritin vähän ulkomuistista muistella hänen ominaisuuksiaan. Olen kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen, sillä tällaisia hahmoja on aina todella haasteellista tehdä. Tämä onnistui paremmin kuin uskalsin kuvitella.


ZIPZU:

Aiemmassa kesähaasteessa innostuin tekemään Klaanin hahmoja Sims 2 peliin. Nyt päätin hyödyntää hahmoja ja päätin pistää joulun pystyyn ostarille! Idea lähti oikeastaan Katharinen tekemästä joulutarinasta, joka löyty aiemmasta luukusta tästä samaisesta joulukalenterista. Rakensin ostarin tyyppisen rakennuksen ja koristelin sen aulan jouluisin koristein. Alla näet kuvia koristellusta ostarista. Voit klikata kaikki kuvat isommiksi!

Ensin ulkokuvia ostarista:

Kokonaiskuvaa koristellusta aulasta:

Kuvia sisältä:
Aulaan on katettu iso ruokapöytä, jonka ääreen kaikki mahtuvat syömään. Lisäksi aulasta löytyy tietenkin joulukuusi ja seinillä on erilaisia jouluvaloja ja -koristeita. Portaiden alapäässä roikkuu myös pari mistelinoksaa!

Mukavaa jutustelua ja yhdessä oloa joulupöydän ääressä:

Loppukevennyksenä söpöt koristeporot, jotka olivat erityisesti Ebonyn ja Dannin suosikkeja: