Arkiston otsikkokuva

MICHELLE NÄYTTELIJÄNÄ

26.6.2016 Postittanut Katriina

Michelle Ang (Klaanissa Tai San) on kuvannut elokuvaa For Izzy the Movie, joka kertoo riippuvuudesta, perheestä, autismista ja toisista mahdollisuuksista. Michelle on myös yksi elokuvan tuottajista. Näyttelijät ovat aasialais-amerikkalaisia. Michellen roolihahmon nimi on Dede Cheung. Dede on työtön valokuvaaja, joka on juuri eronnut kihlatustaan. Voit lukea hahmosta ja elokuvasta lisää täällä. Hän on esiintynyt myös Fear The Walking Dead tv-sarjassa.

Lähde: The Michelle Ang Facebook

VIDEOHAASTATTELUJA

26.6.2016 Postittanut Katriina

Beth Allenin videohaastattelu ja Caleb Rossin videohaastattelu on suomennettu sivustolle. Haastattelut on katsottavissa virallisella YouTube kanavalla.

GALLERIAAN KUVIA

25.6.2016 Postittanut Katriina

Galleriaan on lisätty kuvia Lontoossa pidetystä Klaani tapaamisesta.

DWAYNE ELOKUVAAN

5.6.2016 Postittanut Katriina

Dwayne Cameron (Klaanissa Bray) on valittu näyttelemään nimiroolia Bruce McLarenista kertovaan elokuvaan. Bruce on legendaarinen uusiseelantilainen kilpa-ajaja, jonka nimi elää nykyään McLaren formula tiimissä. Elokuvan ohjaa Roger Donaldson.

MATT SOOLOILEE

4.6.2016 Postittanut Katriina

Oletko jo kuunnellut maaliskuussa julkaistua Matt Robinsonin (Klaanissa Slade) sooloalbumia nimeltään Dissembler? Voit tilata albumin virallisilta sivuilta, jossa mainostetaan nimmarilla varustettuja versioita.

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ ABADEO!

3.6.2016 Postittanut Zipzu

Abadeo täyttää tänään huikeat 13 vuotta, sillä alkuperäinen yhteisö (The Tribe - Klaani nimellä) perustettiin 3.6.2003. Pitkä matka on siitä tultu ja ihanaa, että mukana on vielä samoja ihmisiä, kuin silloin alussa!

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.