Arkiston otsikkokuva

LISÄÄ A NEW DAWN LYHENNELMIÄ

24.2.2016 Postittanut Katriina

A New Dawn kirjan lyhennelmiä on nyt luettavissa kappaleeseen 14 asti! Hitaasti, mutta varmasti! Klikkaa lukemaan.

MICHELLEN HAASTATTELU

22.2.2016 Postittanut Zipzu

Michelle Ang (Tai-San) näyttelee elokuvassa Triple 9. Elokuvassa näyttelevät myös mm Woody Harrelson ja Kate Winslet. Yllä voit katsoa haastattelun, jossa Michelle kertoo elokuvasta.

Lähde: Tribe Universe Facebook

MIRIAMAN UUSI ROOLI

21.2.2016 Postittanut Zipzu

Miriama Smith (Moz) täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja tekee nyt paluun näyttelijäksi 20-jaksoisessa sarjassa Filthy Rich, jonka tekijöiden käsialaa on myös suosittu Outrageous Fortune sarja, jossa mm Antonia Prebble (Trudy) on näytellyt. Miriaman roolihahmo on sarjan päähenkilö ja nimeltään Brady Truebridge.

Miriama muutti miehensä Dylan Marychurchin kanssa maalle kun heidän poikansa Rauaroha syntyi kolme vuotta sitten. Pari meni naimisiin maatilallaan viime vuonna ystävänpäivänä. Kuvausten vuoksi Miriama joutui hetkeksi muuttamaan Aucklandiin, mutta palasi mielellään kuvausten jälkeen takaisin kotiin tavalliseksi äidiksi ja vaimoksi. Voit lukea koko haastattelun täältä.

Lähde: Tribe Universe Facebook

FLEUR ON KIHLOISSA!

21.2.2016 Postittanut Zipzu

Fleur Saville (Ruby) on kihlautunut poikaystävänsä Dean Cornishin kanssa. Dean on ammatiltaan tv-tuottaja ja -ohjaaja. Kosinta tapahtui heidän yhteisellä lomallaan Aasiassa. Kaksikko oli kolmiviikkoisen lomansa toisena päivänä Siem Reapissa Cambodiassa tutustumassa Angkor Watin temppeleihin, kun Dean päätti kosia Fleuria. Erikoisin käänne tarinassa onkin se, että myös Fleur oli suunnitellut kosivansa Deania samalla matkalla! Kumpikaan ei etukäteen arvannut toisen suunnitelmaa. Voit lukea kaksikon ihanan haastattelun joka löytyy täältä.

Fleur ja Dean tapasivat vuonna 2014 yhteisen ystävän kautta ja ovat selvinneet mm etäsuhteessa elämisestä, sillä työt pitivät Fleurin kiireisenä Yhdysvalloissa ja Dean työskenteli paljon Uudessa-Seelannissa. Pariskunta elää tällä hetkellä LA:ssa, mutta kumpikin haluaisi perustaa perheen tulevaisuudessa Uudessa-Seelannissa.

Lähde: Tribe Universe Facebook

ANTONIAN HAASTATTELUJA

21.2.2016 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) on käynyt Los Angelesissa koekuvauksissa ja haluaisi päästä tekemään näyttelijäntöitä Yhdysvaltoihin. Antonia on ollut kiireinen ja tehnyt paljon töitä Uudessa-Seelannissa viime vuonna (hän näytteli mm pääosaa sarjassa Westside), mutta hänen mukaansa siellä ei ole tarpeeksi työmahdollisuuksia ylläpitää aktiivista näyttelijänuraa, joten seuraava luonnollinen askel olisi siirtyä Yhdysvaltoihin. Antonia ei saanut tällä kertaa vierailullaan roolia, mutta yritykset jatkuvat. Jos Antonia saisi roolin Yhdysvalloista, jäisi hänen kumppaninsa Gareth Williams (näyttelijä myöskin) todennäköisesti Uuteen-Seelantiin. He kuitenkin suunnittelevat perustavansa perheen josssakin vaiheessa. Voit lukea koko FQ-lehden haastattelun täältä. Haastattelussa on upeita kuvia Antoniasta.

Woman's Daily on tenhyt haastattelun pariskunnasta, jossa kerrotan, että Antonia ja Gareth Williams ovat olleet yhdessä kuutisen vuotta. He ovat kummatkin 31-vuotiaita. Pariskunta kävi yhdessä risteilemässä Turkissa ja Kreikassa. Voit lukea lisää heidän matkastaan täältä.

Women's Weekly on tehnyt myös mielenkiintoisen haastattelun Antonista, jossa hän kertoo mm lapsuusmuistojaan ja suosikki näytelmänsä Broadwaylla. Voit lukea haastattelun täältä. Antonia on mukana myös farkkuteemaisessa FQ-lehden jutusta, joka löytyy täältä.

Lähde: Antonia Prebble Official Facebook

MERYL AFRIKASSA

20.2.2016 Postittanut Katriina

Blogin puolella on paljon kuvia Meryl Cassien (Ebony) matkasta Afrikkaan, jossa hän keikkaili ja kävi tapaamassa sukulaisiaan.

Lähde: Meryl Cassie Facebook

INSIDE THE TRIBE VIDEOITA

10.2.2016 Postittanut ZipzuVirallinen taho on alkanut julkaista Inside The Tribe videoita, joissa nähdään ennen julkaisematonta materiaalia kulisseista. Tähän mennessä on julkaistu neljä osaa: Antonia meikissä, Michael ja Caleb viettävät aikaa kuvaustauolla, tunnelmia kuvausten ruokatauolta ja näyttelijät potkivat footbagia.Lähde: The Tribe (Official) Facebook

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.